Dün gece uyumaya çalışırken ; bazı insanların oyunlara neden bu kadar çok para harcadığı ve zaman harcadığı aklıma takıldı. Düşünürken bende açsam oyun yardımı ile ilgili site tutulurmu dedim. düşün düşün pvpkur geldi aklıma. Kalktım aradım bi baktım ki domain boşta. hemen domaini regledim ve uyudum
Evet arkadaşlar domainin hikayesi böyle.
Size sormak istediğim şey bu domain ile ne yapılabilir?
Aklıma gelenler
1-Bir forum açmak (turkmmo gibi aktif bi site varken niye benim sitemi kullansınlar diye bunu pek tutmadım)
2-Blog açmak : metin2 ve ko hakkında resimli; videolu anlatım yapmak ( Kafama yatan bu oldu çünkü google 'da "gm kodları metin2" aylık arama hacmi 33k. İlk sayfaya, 1-2-3. sıralara çıkar isem tek konudan 500-1k hit garanti demek oluyor.
3-Server files satışı; Bir çok kişinin(10-16 yaş) ko ve metin2 serverı var. Bunlar çoğu zaman oyunun özelliklerinden menun değil. Bu durumda ucuz meblaya güzel bi files satışı olabilir.
4- ?
5- ?
6- ?
Bilgi verebilirseniz memnun olurum...
Evet arkadaşlar domainin hikayesi böyle.
Size sormak istediğim şey bu domain ile ne yapılabilir?
Aklıma gelenler
1-Bir forum açmak (turkmmo gibi aktif bi site varken niye benim sitemi kullansınlar diye bunu pek tutmadım)
2-Blog açmak : metin2 ve ko hakkında resimli; videolu anlatım yapmak ( Kafama yatan bu oldu çünkü google 'da "gm kodları metin2" aylık arama hacmi 33k. İlk sayfaya, 1-2-3. sıralara çıkar isem tek konudan 500-1k hit garanti demek oluyor.
3-Server files satışı; Bir çok kişinin(10-16 yaş) ko ve metin2 serverı var. Bunlar çoğu zaman oyunun özelliklerinden menun değil. Bu durumda ucuz meblaya güzel bi files satışı olabilir.
4- ?
5- ?
6- ?
Bilgi verebilirseniz memnun olurum...