İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Pvpkur.com 'da Neler yapılabilir?

mertozgun

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Dün gece uyumaya çalışırken ; bazı insanların oyunlara neden bu kadar çok para harcadığı ve zaman harcadığı aklıma takıldı. Düşünürken bende açsam oyun yardımı ile ilgili site tutulurmu dedim. düşün düşün pvpkur geldi aklıma. Kalktım aradım bi baktım ki domain boşta. hemen domaini regledim ve uyudum
Evet arkadaşlar domainin hikayesi böyle.

Size sormak istediğim şey bu domain ile ne yapılabilir?
Aklıma gelenler
1-Bir forum açmak (turkmmo gibi aktif bi site varken niye benim sitemi kullansınlar diye bunu pek tutmadım)
2-Blog açmak : metin2 ve ko hakkında resimli; videolu anlatım yapmak ( Kafama yatan bu oldu çünkü google 'da "gm kodları metin2" aylık arama hacmi 33k. İlk sayfaya, 1-2-3. sıralara çıkar isem tek konudan 500-1k hit garanti demek oluyor.
3-Server files satışı; Bir çok kişinin(10-16 yaş) ko ve metin2 serverı var. Bunlar çoğu zaman oyunun özelliklerinden menun değil. Bu durumda ucuz meblaya güzel bi files satışı olabilir.
4- ?
5- ?
6- ?

Bilgi verebilirseniz memnun olurum...

Karluk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
52
Pasta ve Poğaça Kurabiyesi adlı güzel bir şirket sitesi açılabilir. İleride parayı bulunca şirketi de kurarsın inşallah. Çünkü maşallah güzel domain.

mertozgun

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
Pasta ve Poğaça Kurabiyesi adlı güzel bir şirket sitesi açılabilir. İleride parayı bulunca şirketi de kurarsın inşallah. Çünkü maşallah güzel domain.

Yorumun için teşekkürler hocam. bin yıl düşünsem aklıma gelmeyecek bi fikir verdin şimdi :) Ne yapabiliriz ki bu şirkette? Pasta, kurabiye filanmı satıcaz :D biraz dah akıl verirsen memnun olurum.

Karluk

0
İyinet Üyesi
Reaction score
52
Rica ederim. Bu tip fikirlerimi genelde parasız olarak halkımızın istifadesine sunuyorum; vatan sağolsun!

Şimdi önce siteyi yapalım, şirkete de geleceğim sonra:
Açılışta Kurabiye Canavarı'nın bir fotoğrafı olabilir, bu sayede insanların içindeki kurabiye canavarı da uyanacak ve canları kurabiye yemek isteyecektir. Pasta ve Poğaça içinse bir grup ev kadınıyla anlaşma yapılabilir, foğtğraf çekimi için. Altın günlerinden birine gidilerek o sıcak ortamın fotoğrafları çekilir (kocalarından da izin alın, adamı oyabilirler yanlış anlayıp). Bu sayede bütün genç ve orta yaşlı ve dahi yaşlı kadın kitlesinin siteyle aralarındaki inanç bağları kuvvetlenir, benimserler siteyi.

Böyle böyle büyük bir kitle ve büyük bir beklenti oluşturduktan sonra bir firmaya gidilerek elimizdeki kitleye reklam yapabileceğini söyleriz. Aldığımız parayla da kendi şirketimizi kurarak bütün insanlığımıza kaliteli şeyler yediririz.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.