İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Quick.Cms sorunu

srsrx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Quick. Cms Ext v2.0 arkadaslar ben bunu kurdum kendi siteme ..bi baska siteye de tüm bilğileri değiştirmeden kurdum türkcelestirdim hersey güzel demo olarak kullandıgım sitede herseyi ekleyebiliyorum ama sıfırdan kurdugum diğer sitede ne yeni sayfa ekleyebiliyorum nede baska birsey islem yapılmıs gibi ğösteriyor fakat sayfa eklemiyor neden olabilir sizce bunda yazma izinleri ile alakalı birseymi var anlamadım ğitti
lütfen biri yardım etsin cıldırmak üzereyim

Quick.Cms den baska bir cms bilen avrmı tavsiye edecek(joomla worldpress,drupal haric)ben tarzınd abirsey istiyorum basit ama ise yarar

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
www.opensourcecms.com

Yazma izinleri ile ilgilidir mutlaka, QuickCms kurulumu yok, veritabanı kullanmadan site oluşturabiliyorsunuz.
marez ise kimse yardımcı olmaz zaten!

srsrx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
abicim veri tabanı kullanmıyorki yazma izinleri ilğili olsun cünki hangi siteye atarsam atayım tıkır tıkır calısıyor ama bi sitede tekliyor host linux ama yazamıyorum biri bi yardım etse valla okadar iyi olacakki

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
Şablonlar, içerik, resimler
bu klasörleri 777 yap
Extrası varsa, readme.htm dosyasında installation olarak anlatıyor, onu oku.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.