İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

QuickerClickers.com

tetal

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
kazanç olarak fazla bi şey bekleme ama yinede küçük rakamlar konusunda anında ödemesiyle iyi bir site açıldığı günden beri kullanıyorum, tavsiye ederim. kullandıkları kodda kaliteli, reklam dönüşleri çok iyi....
bol kazançlar ...

free

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
quickerclickers para çekmek için tıklıycak buton yok yada nerde bu buton sorunmu var ne istenilen seviyede para buton yok para almak için ?

free

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bende öle bir buton yok bende FAQ okudum bir buton oluşuyoo yazıyoo ama bende çıkmadı

free

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bi arkadaş butonun olduğu kısmı kopy etsin niye attılar ne yaptın

herbalife_tr

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
EARNing SAYFASINDA HESABINDA 1 CENT OLSA BİLE EN ASAGIDA SOLDA REGUEST PAYMENT YAZIYOR
ORADA TIKLA ACILAN SAYFADA YENİDEN TIKLA
EGOLD HESABINA GECİYOR
EZBERDEN YAZDIM İSİMLERİNDE HARF FARKI OLABİLİR...

free

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
tamam çıkmış uyuz etti bea koymuşlar sorunmu vardı ne bide arkaşlar neden e mail adresine mail atmıyolar diğerleri gibi benim mail adresimehiç mail atmadılar diğer paid siteleri gibi mail gelmiyoo siteye girip paid click te site varsa tıklıyorum oda çok az oluyoo sebeb nedir sizdede aynı sorun varmı

Paid clicks are for first come first serve, so you should check in often to see if there are any running.

And Emails are generally targetted to countries and we mainly recieve emails targetted to USA, Canada, and europe. However, we are working on large deals with new advertisers to bring in emails to members from other countries too.

site sahibi bişeyler yazmış

herbalife_tr

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
zaten bu sitede fazla reklam dolaşmıyor
cogunada 0.25 cent veriyorlar
yinede ayda 10 - 15 cent kesin egold hesabında

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.