Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
qumarturk.com un süresi zaten dolmuş. ama uzatmamışsın sanırım.şuan uzatabiliyo musun bilmiyorum. ayrıca ne kadar fiyat istiyosun o domaine. bu arada diğer arkadaşlar yanlış anlamasın pokerci.net e kardeş yapıcam onu biliyorsunuz ki gereksiz bir site.bende bu gereksiz siteden bikaç tane daha yapıcam
Arkadaşlar çok özür dilerim konuyu yanlış yere açmışım bugünlerde bu hatayı çok yapar oldum... Forum moderatör ve yöneticilerinden ricam gerekli bölüme taşımaları ve mesajımı silmeleri Saygılar..
Alıntıda gördüğün gibi sizden gelen fiyatları değerlendireceğim.. Kafamda şu an için düşündüğüm fiyatlandırma yok.Teklifiniz uygun gelirse kabul ederim. Uygun gelmezse bana uymadı derim...Saygılar..
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.