İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

R10.Net ve Ok.Net 10.000 adet co.tv alan adı dağıtıyor...

WebEngineer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
mainfe.jpg

Selamlar arkadaşlar, geçen hafta yaptığımız yarışmamız çok kısa sürede aşırı talepten dolayı sonlanmıştı.

3 gün içerisinde 4000 adet yani 423 000 TL değerinde adwords kuponları dağıtmıştık.

O zamanda belirttiğim gibi yeni hediyelerimiz olacak üyelerimize demiştim ve yeni kampanyamız hakkında bilgileri iletiyorum,

Yarışmaya katılabilmek için http://www.ok.net/r10 adresine giriyoruz, üyeisek login oluyoruz değilsek üye oluyoruz.

Karşımıza 3 soru çıkıyor ve doğru cevapları veriyoruz, eğer yanlış cevap verirsek tekrar başa dönüp şansımızı yeniden deniyoruz, istediginiz kadar yeniden deneme şansınız mevcuttur.

Soruları dpğru cevapladıktan sonra;

Alan adı tescil işlemlerinde kullanılacak olan güvenlik numaraları kampanya bittikten 24 saat sonra Üyenin Ok.Net Yönetim panelinde görüntülenecektir.

Yarışmaya katılan üyelerimiz Co.tv tarafıdnan PREMIUM olarak satılan alan adlarının listesinden istediklerini seçeceklerdir.

Kazandıgınız guvenlik kuponları ile alan adlarını kayıt etme olayı 10.000 kişinin katılımının ardından olacaktır. Bunun nedeni ise tüm üyelerimize eşit davranıp aynı tarih ve saatte kayıt işlemini açmaktır, kampanyamızı kısa bir sürede göremeyecek arkadaşlarımız vardır bu nedenden dolayı bu şekilde yaptık.

Co.tv alan adlarının size neler sağlıyacağı konusuna gelince;

* Google arama sonuçlarında her alan adı için ayrı sonuçlar alabilirsiniz.

* Adsense kazancı;

Tescil edilebilir durumda olan Türkçe ve diğer dillerdeki Premium alan adlarının sahip olduğu yüksek tıklama fiyatları, yüksek Google Adsense geliri elde etme imkanı sağlar.

Yapılan testlerde ornek olarak forex.co.tv adresinde tık basına adsense 0,35 $ görülmüştür.

* Arama motorlarında hedef kelimelerinizde üst sıralarda çıkma şansı.

Bir önceki yarışmamız 3 gün içinde yogun talepten tükenmiştu bu yüzden elinizi hızlı tutun biran önce yarışmaya katılın

Bu yarışmamızıda tüm R10 dostlarına duyurursak çok iyi olur, bloglar ve sitelerinizden duyuru yapabilirsiniz.

Bol kazançlar, hoş vakitler...

Reklam felan yapmıyorum arkadaşlar, domaine ihtiyacı olan arkadaşlar çok burda o yüzden açıp yararlansınlar diye düşündüm.

T

trgy

Misafir
Ok.net kendine reklam yapacağım diye tüm kazançları düşürecek adımlar atmaya devam ediyor. :) Adsense'den kazanıyorduk az buçuk birşeyler şimdi de domainlerle milleti kendi ticaret tarafına çekmeye çalışacak. Güzel plan güzel. :)

disconnect

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
6
İyinette bu tarz başlıkları görmek komik oluyor.
Bu forumda yaş ve kullanıcı kalitesi yüksek, bunu ne zaman öğreneceksiniz merak ediyorum.

Forza FB

0
İyinet Üyesi
Reaction score
16
interneti çoluk çocuğun sarması beni bu sektörden soğutuyor.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.