İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Şikayetim Var R10 -> NetMaster | İyinet -> 3RenkAjans -> Sahtekarlığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kaan

0
Yasakli Uye
Katılım
16 Mart 2013
Mesajlar
278
Reaction score
0
Konum
Word Wide İnteractive
Merhabalar,

Bu konuyu açmak ve kendimi bu kişiliksiz bencil gibi rencide duruma sokup'da milletin maskarası olmak istemezdim.

" Kitap, Ana, Bacı, Şeref " 'e küfür edebilecek kadar evliyim çocugum var ekmek paramın derdindeyim diyerek taksim'in dolapdere mevkii'nde pankart açarak hodrimeydan yapabilecek kadar delikanlı olmadık henüz biz daha, biz aileminizin geçimi ile ilgilenen sıradan basit bir insanız nede olsa öyle :)

R10, forumu üzerinde bu arkadaş ile geçenler'de bir WEB sitesinin referanslar kısmın'da yer alacak printscreen görüntüleri için anlaştık kendisine 50 TL para gönderdim iş bitimin'de sorunsuz olarak.

Sonrasın'da ise tekrar'dan aynı iş ile alakalı görüştüm tabi bu sefer 20 tane idi bir önceki 85 tane idi. Neyse işleri halletti ve daha sonra ise bana teslim etti bende ertesi gün bunun banka hesap bilgilerine 50 TL ödemesini sorunsuz olarak geçtim.

mu629.png


Dekont üzerinden zaten bunu anlık olarak görebiliriz. Bunun haricin de ise kendisine iki kere 50 TL ödeme yaptım ve sorunsuz olarak işi teslim aldım tabiki'de problem buraya kadar yok.

Bundan sonrasında ise 3 gün evvel kendisine SSL Sertifikası kurulması gerektiğini ve bilgisinin oldugunu sordum. Kendisi de bana evet bilgim var dedi bende kendisine o halde yapalım dedim ve benden CPanel bilgilerini istedi bende kendisine verdim. CSR kodunu aldı felan bir şeyler yaptı.

Daha sonrasın'da ise IHS firması üzerinden SSL tanımlama işlemini 3 dakika içerisinde yaptı ve kendisi ödemesini de tabi aldı. :) 3 dakikalık işlem 50 TL diyoruz. Tabi bırakalım 50 TL önemli değil'de hani diğer 20 tane resim kaç para yapacak ki bana diyemez 20 30 TL çünkü kendisi zaten bana 85 90 tane resim yaptı gönlünden kopanı gönder.

Diyen insanken ben ona 50 TL göndermiş insanım demekki burada insan olmayan ben kendisi delikanlı olan karakterli çok hassasiyet gösteren muhterem bir delikanlıdır. :)

Bana SSL sertifikasını kurarken en başında Private IP lazım dedi ona da para verip'de aldık özel IP. Bundan sonrasında bana DNS otursun ben yönlendirme işlemini yapacağım demişti. Neyse şimdi DNS artık oturdu ben logları ekleyeceğim eğer ki delikanlılık yapacak olur'da yalan felan derse eski logları da ekleyeceğim bakalım delikanlı görelim.

Bana bugün 30 dakikalık işi var abicim 50 TL alırım diyor :) Tabi ben bu adam ile iki kere iş yaptıgım zaman kendisine şunu söylemiştim. Sen ev geçindiren bir insansın herşey'den evvel bir babasın dostum sen söyle rakam kaç para ise ben sana göndereyim diyen bir insan olarak o rakam vermeden evvel ben kendisine 50 TL artı 50 TL gönderen bir haysiyetsiz bir delikanlıyım yine tabiki'de.

Şimdi bu akşam'ki konuşmaları loglara ekliyorum ve artık herkes okur kararı kendisi verir bundan sonra en ufak bir şey söylemeyeceğim.

mu651.png


mu65f.png


mu65q.png


mu65v.png


mu663.png



mu66h.png


mu66m.png


mu66v.png


mu672.png


Buradakilerin hepsi anlık olarak ebuddy üzerinden alınan log görüntüleridir. Bakınız bakalım arkadaşa ne söylenilmiş ve kendisi benim anam, bacım, kişiliğim, haysiyetim, kitabım neremi bırakmıştır sağlam soruyorum şimdi delikanlı olan klavye'nin A,B,C, tuşları ile ne yazıkki böyle delikanlılık yapabilen bir aciz insanın tekidir.

Utanmadan birde R10 üzerinde şikayetim var konusu açıyor ve beni şikayet ediyor şimdi soruyorum. Kimin parasının üzerine yatılmış hayırdır ? Kim magdur edilmiş soruyorum ? Birde yetkili işlem yapılıyor neyin telaşındayız.

R10 üzerinde benim PM ile anama bacıma küfür eden hakkında şikayet konusu açtım ve konu silindi bir sene evvel. Şimdi bu adam MSN görüşmelerini konuya ekleyerek konu açıyor ve Yetkililer işlem yapıyor değil'mi? Eh artık ben bir şey diyemiyorum madem ki bizim anamıza bacımıza allahımıza kitabımıza küfür etmek bu kadar kolay bir şey eywallah diyorum o halde.

Ve şimdi bakıyorum ki profilim'de bu arkadaş şunu yazmış hemen göstereyim.

mu67t.png


mu68q.png


mu6cv.png


Madem ki herkesin annesi bacısı kendince çok tatlı o halde bizim anamız bacımız çok tatlı ve değer verilmeyen bir ana baba ise bende buraya konu açıyorum R10 üzerinde yarın akşama kadar banlı oldugum için konuya müdahale edemiyorum.

4 Yıl içerisinde 15 milyara yakın para kazandım. Şimdi soruyorum hangi arkadaşın bende 1 kuruş parası kalmış ? Tam aksine benim kalmıştır ki açtıgım konular ile bu bellidir. Madem ki özel hayat bu kadar forumu ilgilendirmiyor. Tamam o halde, bende buraya konu açıyorum hepsinin'de anlık görüntülerini ve kayıtlarını alıyorum.

Yarın bir gün eğer ki benim malıma, işime bir olasılık zarar gelirse bunun sorumlusu kim ? Onlar kendilerini çok daha iyi biliyorlar nede olsa şuanda bir şey söylemeyeceğim.

Bizde okul okuduk, cahil değiliz bu yönden ötürü neyin ne oldugunu çok daha iyi biliyoruz'ki yemin ediyorum ki en son mahkemeye vereceğim o zaman hukuk savaşımı adli merciler üzerinde tartışarak değil büyük bir sabır ile bekleyeceğim.

Hani insanı o kadar ki çok mağdur ediyorlar ve geriyorlar ki adam bizim anamıza bacımıza küfür ediyor bize demedigi kalmıyor ondan sonra bu adamlar haklı olur biz ise haksız oluruz ne büyük dünya adaletiymiş bu tebrik ediyorum ana baba evlatlarını canı gönül'den tebrikler.

Bu arkadaş İyinet üzerinde Moderatör bir arkadaş var Gökhan adında bunu dolandırmış bana diyor ki bu adam dolandırdı beni diyor bunun sorumlusu sensin. Pardon da ben senin ananın babanın evladımıyım beni ne ilgilendirir ki.

Ve bu adam yüzünden bana dolandırıcı diyen bu insan açıkcası şimdi ben HAKSIZ bir insan olarak susuyorum. Hani ben haksız birisiyim ya doğru yani o yüzden bir şey demeyelim herkes kendi hakkını savunmak zorunda tamam o halde savunalım.

Konu bundan ibaret ve benim anama, bacıma, allahıma, kitabıma hele ki şerefime küfür edebilecek kadar basit bir insan ise bu arkadaş onada eywallah diyorum. Bilgilerime ulaşmış adresim'de zaten yazıyor her zaman seve seve kapıyı sonuna kadar açar beklerim delikanlılıga gerek yok 14 yıldır faaliyet gösteriyorum ben merdiven altında iş yapmıyorum.

Bundan sonra gelebilecek en ufak bir zarar veya link yada her hangi bir şey teşhis ettiğim zaman bunun sorumlusu bu arkadaş olacaktır.

Ben konumu açtım ve hakkımı buradan savunacağım şekilde düzenledim. Bundan sonrasında artık yorum hakkı birilerine kalmıştır'ki, eğer ki yalan/dolan gibi ifadeler gelecek olursa bütün logların herpsini çıkarıp'da tek tek hem XLS olarak hemde PS olarak konuya dahil edeceğim.

Ek olarak şunu da eklemek istiyorum. Bu arkadaş hani ev geçindiriyor ya evli barklı agzımızı bozmayalım diyoruz susuyoruz ya sabır diyoruz ve diyoruz ki madem ki script hazırlıyorsun geçimini sağlıyorsun eywallah bende demoları aktif edeyim ortak çalışma yapalım sende, bende kazan diyoruz fakat gel gelelim ki bizde insanlık yok başkalarında insanlık var eh biz hani tırsak/korkak insanız nacizane normaldir.
 

Kaan

0
Yasakli Uye
Katılım
16 Mart 2013
Mesajlar
278
Reaction score
0
Konum
Word Wide İnteractive
Ne insanalr var arkadas ya

Bütün herşey açık ve net bir şekilde ifade edilmiş zaten fatih, hani beni tanıyan insanlar zaten uzun zamandır tanıyorlar'ki kimsenin bende bir kuruşu kalmamıştır.

Tekrar'dan ifade ediyorum bu bir alacaklı şikayeti değil kendisi küfür eder, kendisi tehdit eder ancak gel gelelim ki bizi şikayet eder ve bizi bulur adresi alır felan filan işte ne yapacaksa merak ediyorum.

Biz delikanlı değiliz korkar kaçarız delikanlı olanlar'da kovalarlar. ;)
 

Roul

0
Yasakli Uye
Katılım
28 Şubat 2010
Mesajlar
32
Reaction score
0
3RenkAjans Konuya Davet Edilmiştir. 24 Saat içerisinde konuya dönüş yapıp cevaplamazsa gereken işlem yapılıcaktır.
 

3RenkAjans

0
Yasakli Uye
Katılım
23 Mart 2013
Mesajlar
34
Reaction score
0
Ya bırak bu işleri kaancım ben burdan cevap vermiyorum r10 a gel tüm konuşma kayıtları mevcut hani burası senindi iyinet benim diye sizden iki kişi iş yaptırdı bana yalancılığınız burdan belli zaten. Akşam geliyordun hani tehdit mesajların var savcılığa suç duyurusunda bulunuyorum umarım bunları açıklarsın. Neden banlamıyorsun beni ?

Ben sana ev geçindiriyorum falan filan diye kendimi acındırdım mı ben öyle bi insan değilim onu anca sen yaparsın ilk yaptığım işten bile para istemedim senden ne atarsan at dedim bütün konuşma kayıtları var sen neden bahsediyorsun. Boş yere sıkıp duruyorsun sen adam olsan dünkü ettiğin kelimelerden sonra buraya gelirdin 34 KAN 34 plakalı arkadaş

Diğer ekran görüntülerinide yayınla herkes okusun ondan önce neler demişsinde ben sana bu lafı etmişim.

Ben korkmadan yayınlıyorum bak. İlk önce insan olmayı öğren böyle forumlarda konu altlarına hayalperest dünyanla yazdığın şeyleri değil bu şekilde gerçek olan şeyleri yayınla.

Ayrıca şimdi oraya gelicem diyen sen değilmisin ? Bana sms atın plakam şu arabam şu şuraya çıksana hadi diyen sen değilmisin ? Ne dicektim sana korkuyorum abi gelmemi. Ateş olsan cürümün kadar yer yakarsın.

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg
 

Kaan

0
Yasakli Uye
Katılım
16 Mart 2013
Mesajlar
278
Reaction score
0
Konum
Word Wide İnteractive
Sen git o dolapdereli aklın ile kafanı başka yerde yaşa kardeşim. :) Senin kadar biz delikanlı değiliz yalan/dolan hayatın hikaye senin boşuna rüzgar yapma bana hadi bi uzaklaş aciz değiliz senin kadar banlayalım çakal kim belli oluyor artist :)

Adliyeye'de mümkün ise ver lafının arkasında delikanlı ol'da bakalım bey/paşa görelim. Senin kadar kişiliksiz ve ezik birisi olmadığım için bu kadar gevşek cümleler kurmayacağım git kafanı başka yerler'de yaşa terörünü başka yerde estir hadi koçum.

Benim ekledigim logların hepsi gerçek ne yazıkki bir tane sahte veya düzenlenmiş bir şey yok anlık ve anlık hepsini sana tek tek windows'dan da gösteririm rahat ol ekranlar windows makina üzerinde bile açık hani kuru sıkı sıkma boş yere kafanın güzelliğini mümkün mertebe biraz kıvamına göre kullanmasını bil ezik.

Al sana iki tane daha log ekliyorum şimdi ben senden şikayetçi olacağım. Hani demişsin ya SSL kurdum felan diye bütün herşeyi ekleyeceğim buraya bakalım ondan sonra ne yapacaksın çok merak ediyorum. Ve sana 50 TL yolladıgım parayı da haram zehir zıkkım ediyorum fitil fitil burnundan getirsin Allah senin.

mv1zz.png


Bak bunu da çok iyi oku SSL kurdugunu iddia eden çok değerli işini en iyi şekilde yapan muhterem delikanlı arkadaşım. :)

mv218.png


Bunuda ekledim demek oluyor ki SSL kurmamışsın boşuna bana artistlik yapmayacaksın. Delikanlı adam isen arkandan küfür ettirmemesini bileceksin gevşekliğe gerek yok bir parça adam ol aile bakıyorsan şayet'ki mert adam ol gevşeklik yapmaya gerek yok çakallıgın lüzumu yok senartist.

50 TL'ye SSL kuran bir insan ancak bu kadar zaman içerisinde görürüm. Babanın ogluna mal verirken babamın ogluna mal veriyorum haberin olsun'mu diye cümle kuruyorsun çok bilmiş ? Ulan bir bak işine bana palavra cümleler yapma. Git derdini nerede anlatıyorsan anlat senin konu açman bir kere komik bir durum eziklik işte.

Parasını almış SSL kurdum demiş gel gelelim mağdur olan benim birde beni şikayet ediyor yok neymiş böyle bir adam görmedim diyor çok komiksin. Paranı almamış olsan konu açma konusunda haklısın ve bana anama bacıma allahıma kitabıma küfür edip de o.ç diyerek cümleler yazan (YUKARIDA LOG'DA MEVCUT) sen iken sana ağzını bozmayan insan ben iken birde bana gider yapıyor bu kadarlık acizsin.

Şimdi o parayı sana helal etmiyorum. Ve senin hakkında'da gereken konunun arkasında sonuna kadar olacağıma sözümü vererek bu konudaki magduriyetlik için seni süresiz olarak banlanmanı talep edeceğim.

Kişisel hayatım için kimseye ceza-i işlem uygulamam ben sen değilim ki bu kadar acizlik yapayım sen sadece insanları mağdur ederek birde üstüne üstelik konu açar birilerinin hatalarını birilerine yükler durursun bu kadarlık kişiliğin musait ne yazıkki yazık senin gibi delikanlılara yazık.

Bak burada millete laf sokmuşsun ve kalkıp da bana da -rep atmışsın ne yazdıysak artık bu kadar duygusal rollere girip'de millete ileri geri cümleler kurup'da delikanlılık yapacağına delikanlı adam olup'da verdigin sözlerin arkasında olmasını bil delikanlı.

Millete bu konuda bile laf söylemişsin dogru millet haram yiyor sen helal yiyorsun allahın üç kağıtçı düzenbaz sahtekarı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst