İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

R10 Üyeliği Satılıktır...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SyFa

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
adszxdp.jpg

Bu özelliklerdeki bir R10 Üyeliğini satışa çıkartıyorum.

Hesap çalıntı değildir. Kendi hesabımdı.

3 Adet %100 Olumlu iTraderi var.

Konu Sayısı: 137
R10 Ticaret Sayısı: (3)
R10 Ticaret Memnuniyeti: (100%)

İstediğim Fiyat : 50 Liradır.

Ödeme : İş Bankası

İletişim için : [email protected]

Not : Eğer almayacaksanız Gereksiz yorum atmayınız. Fiyat çok düşüktür. Ürün satıcısı için tam olarak bir üyeliktir. 3 Olumlu tradesi var. Foruma ürün satışı için açtığınız konularda güven problemi olmaz. Hemen satışınıza başlarsınız. Garanti veriyorum...

Konu baltalayanlar Report Edilecektir...

Cewo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
14
nasıl bir düşünce anlayışı bir webmaster forumunda başka bir wm üyeligini satıyorsun konu baltamak olsun report et hadi ama yaptığın çok yanlış birşey 2 forum içinde

SyFa

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
Üye nickini pm atarmısın :)

Malesef öyle bir durumum yok :) Eğer alıcıysan ekle konuşalım. Pm Dahil atamıyorum.

Ayrıca Cewo, Yasak bir durum yapmıyorum. Sanane demek istiyorum yani :) İster R10 satarım ister başka birşey. Satış benim satışım üyelik benim üyeliğim zihniyet benim zihniyetim

codegenerator

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Report falan hikaye ... Kusura bakma burda o 3 i-trader ı satarak sende dolandırıyorsun alan kişide bunu yapmış oluyor. Neden kişiye özel hesaplar mevcut ? neden r10 herkese kafasına göre almıyor?

SyFa

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
Report falan hikaye ... Kusura bakma burda o 3 i-trader ı satarak sende dolandırıyorsun alan kişide bunu yapmış oluyor. Neden kişiye özel hesaplar mevcut ? neden r10 herkese kafasına göre almıyor?

Allah allah :) Soruları cevaplamaya gelmedim ben buraya. Satış yapmaya. İstediğin kadar da baltala yani :) Ben bu üyeliği satıcam. He burda olmasada başka yerde satarım problem değil benim için :) Ben kimseyi dolandırmıyorum. Kasılmış bir r10 hesabı satıyorum.

codegenerator

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Allah allah :) Soruları cevaplamaya gelmedim ben buraya. Satış yapmaya. İstediğin kadar da baltala yani :) Ben bu üyeliği satıcam. He burda olmasada başka yerde satarım problem değil benim için :) Ben kimseyi dolandırmıyorum. Kasılmış bir r10 hesabı satıyorum.

Oduna balta saplarsan kimse baltalama demez !

Hesapların satılmak için olduğunu ilk defa sizden duyuyorum .. İnternet ne hallere düştü ..

Cewo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
14
haklı yani ben sonuçda oraya ticaret yapmadan giris yapıcam senin üyeliginle dolandırıcılıkta yapabilirim öyle bir durumda var

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.