İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Radyo için sponsor aranıyor.

Kalpyeri.com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba daha öncede açmıştım böyle bir topiği o zamanlar sitemizdeki aksaklıklar ve ortaklarımızla anlaşmazlık yüzünden vaz geçmiştim.Şuan ihtiyacımız var iki siteyiz ortalama 50-60 dinleyici biranda online dinler. Sponsorluk yapmak isteyen arkadaşlar varsa buraya yada pm atarlarsa çok memnun oluruz. Şartlarınızı pm atarak yazabilirsiniz. Saygılar....

Kalpyeri.com

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Halen birşey yok çok ilginç günde enaz 2000 kişiye reklamını yapacaz millet yanaşmıyıor :)

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Kalpyeri.com' Alıntı:
Halen birşey yok çok ilginç günde enaz 2000 kişiye reklamını yapacaz millet yanaşmıyıor :)

valla bana olmuşalrdı bayada iyi hizmelteri vardı hızlı istersen mail at derim.

ahantug

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
www.curcunacafem.com isminde bir sitem mevcut siteye reklamlarını istediği gibi koymak karşılığın da radyo ve sohbet sponsoru aramaktayım ilgilenen ve yardımcı olcak arkadaşlar lütfen [email protected] eklesinler şimdiden teşekkür ederim

visitistanbul

0
İyinet Üyesi
Reaction score
10
www.curcunacafem.com isminde bir sitem mevcut siteye reklamlarını istediği gibi koymak karşılığın da radyo ve sohbet sponsoru aramaktayım ilgilenen ve yardımcı olcak arkadaşlar lütfen [email protected] eklesinler şimdiden teşekkür ederim

Konulara cvp yazmadan önce tarihlerine bakmayi denesen ...
4 5 tane konuya cvp yazmışsın Spam dan gidiceksin.. Bİlgine..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.