İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Rakibimi nasıl alt ederim:P

Daylight_

0
İyinet Üyesi
Reaction score
14
.....com isimli bir sitem var. Reklam adwors ,face vs gibi hiçbir yan harcama yapmadan sadece ürün isim araması ile google dan gelen ziyaretçi ile iş yapıyordum.Tek harcamam backlink vs .Ve ben bu ismin . net ini almamıştım:( Gecen hafta farkettim ki alınmış..Bana rakip benzer de bir sayfa yapmışlar.

Ben ilk hafta ilk sayfada yer alabilmiştim .Şu anda ilk 4 teyim her zaman ..
Anahtar kelime olarak kullanan cok fazla site var vim jo,gg vs hep önümde oluyor malesef ama ilk 4 te olmak yetiyordu bana.
Sorum su , .net olmasına ragmen , domain ismi yazılınca ilk sayfada cıkar mı ? yada bu ne kadar zaman alır? .com avantajımı nasıl kullanmalıyım ? Backlink sayımı artırmak mı ,yoksa adworsle çalışmak mı yerimi sağlamlaştırır?

Line

0
İyinet Üyesi
Reaction score
48
Domain uzantısının sıralamayla pek alakası olmaz.Sağlam bi backlink çalışmasıyla üst sırada kalırsın.İlk 1-2 hafta senden önce çıkabilir googlenin yeni sitelere geçtiği kıyak sayesinde.Heyecanlanıp değişiklik yapma :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.