İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Rakipleri Google'ı geride bıraktı

mustix68

0
İyinet Üyesi
Katılım
5 Mart 2011
Mesajlar
1,003
Reaction score
14
Konum
artık burada deil
rakipleri_googlei_geride_birakti.jpg

Arama motorları arasındaki savaş tam gaz devam ediyor. Ancak sonuçlar bir süredir aynı seyirde devam ediyor. ComScore'un ortaya çıkarttığı oranlara göre, Google'ın düşüşü devam ederken, Bing ve Yahoo oranlarını yükseltmeye devam ediyor.

GOOGLE GERİLİYOR
Ancak bu hareketlenmelerin değerleri oldukça düşük. Google'ın Mart ayında yüzde 65.7 olan oranı Nisan ayında yalnızca 65.4'e geriledi. Bunun yanında Yahoo 15.7'den 15.9'a çıktı. Son dönemlerde arama motorlarına getirdiği yeniliklerle adından oldukça söz ettiren Bing ise oranını 13.9'dan 14.1'e yükseltti.

Tabii ki küçük düşüşlerine rağmen hiç de küçümsenmemesi gereken 65.4'lük bir oranla Google halen arama motoru yarışlarının kazananı.

Kaynak

Daha önce verildiyse görmedim.. yeni rastladım yaklasık 10 gün öncenin haberi
 

G0KHAN

0
İyinet Üyesi
Katılım
3 Ocak 2011
Mesajlar
36
Reaction score
1
Konum
Konya
Bütün dünya bıraksa da Türkiye google'dan vazgeçmez. Türkiye'de internete google diyen dolu.
 

Mehmet5

0
İyinet Üyesi
Katılım
13 Ocak 2011
Mesajlar
503
Reaction score
7
Konum
İstanbul
Google için çok önemli bir düşüş değil. Farz edelimki Yahoo! ve Bing birleşip tek bir adres üzerinden tek bir arama motoru oldu. Hatta fazla duyulmamaış online arama sitelerinide satın alındı. FaceBook üzerinden de reklam yapılıyor. Google yinede %50+ bir oranla devam edecektir. (En azından ben öyle düşünüyorum.) İnternet ve aramak kelimelerini kendine entegre etmeyi başaran tek WebSitesi Google olmuştur. Bİlgisayar ve işletim sistemi kelimelerini kendine etegre eden firma ise malum Microsoft Windows olmuştur.
 

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Katılım
24 Temmuz 2006
Mesajlar
9,530
Reaction score
122
bu telefon anlaşmaları , bingin facebook anlaşması + işletim sitemi ayarları + internet programı.Yahoonun beleşe milletle çalışması derken düşmesi normal.Ama google bitermi bitmez.Ona en az onun kadar girişimci yenilikçi ve yeni bir şirket lazım.
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

Üst