Neyse , iftara ne kaldı şurada . Bunlara baktıkca karnımdan gurultular geliyor Bunun tek sorumlusu visit..
gittiğinde benide götür
Neyse , iftara ne kaldı şurada . Bunlara baktıkca karnımdan gurultular geliyor Bunun tek sorumlusu visit..
hahaha bu konuda kendimi yalnız sanıyodum bunu yazdığına sevindimYa ne farkettim biliyomusun senin imzadaki yazı italik ya diorum ki bu adamcağız hep yazıyor da mesajını mı editliyor.
Hani mesajı editleyince altında italik bir yazı ile sebebi falan yazıyor ya
Ya ne farkettim biliyomusun senin imzadaki yazı italik ya diorum ki bu adamcağız hep yazıyor da mesajını mı editliyor.
hahaha bu konuda kendimi yalnız sanıyodum bunu yazdığına sevindim
Ya ne farkettim biliyomusun senin imzadaki yazı italik ya diorum ki bu adamcağız hep yazıyor da mesajını mı editliyor.
Oruçlu insanlarda bu tür hadiseler görülebilir . Normal karşılıyorum.
Pekiiii ...
Ya fırında küçük mantarlar ve üzerinde az cheddar peyniri ??
Aperatif olarak elbette..
Abi otursan 4 saat kalkmazsın sofradan.
Çeşitlere bak maşallah.. Neyse her iftar birini test edeceğim
Üstad ben doymak için değil Allah'ın nimetlerinin güzelliklerini sanat için yiyorum .. Tabi arada da doyuyorsun elbette
Bu arada Nefusa bana Tekirdağ köftesini anımsattı ...
Yanında onun birde sosu var kırmızı hafif acılı
Öncesinde düdüklü de yapılmış (Hazır olmayan anlamında) mercimek çorbası üzerine küp küp kesilmiş kızartılmış ekmekler
Köftenin yanında salata isteğe göre Piyaz, Yeşil
Ve son olarak Kaymaklı Ekmek Kadayıfı
Tekirdağ Köftesi'ne yakın olan birinin bile canını Tekirdağ Köftesi çektiren ender kişilik, aşağıdaki dialog sanadır.
Yılmaz bu ne?
- Taştır ağam
Bu taşı ne yapmak lâzım?
- İşleyip tek taş pırlanta yapmak lâzım ağam.
İşleyin bu taşı Yılmaz!!!
Beyler aslında İstanbul Anadolu Yakası'nda veya çevresinde oturanlarla iftarda buluşsak güzel olabilir. Şöyle en fazla 10 kişi, yemekler, sohbetler, tatlılar, ooooh