Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Evet Var bişiler Geçen Ayda Beni uğraştirdilar önce kayit dişi click die bir mail geldi önce eksik ödediler sonra mailleştik Tam ödediler bu seferde ödeme yapmadIlar bilgisi olan varmI arkadaşlar Bu randevum da işin gIkInI cikarmaya başladI artik..
Benimki de 3-4 gündür saymıyordu ama şimdi normale döndü .. 3-4 günlük süredeki tıklar da eklenmiş .. ceren hanım mail atmış, güncellemeler gün sonu normale döncek diye ..
yanlış anlamayın ama 20 YTL için 1 ay peşinden koşuyorsunuz bu randevum.com un
ben 30 YTL aldım bugün Turkeybride.com'dan. sadece 2 gold üyelkik çıkardım daha yeni
kendinizi harap etmeyin demek istedim
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5