İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Randevum.com Off oldu

KerneL32

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaslar kizmayin ama

Yani odeselerde odemeselerde bazi mesajlar agir bir dille yazilmis ve hos olmayan mesajlar. Simdi bazilari diyecek sen adminmisin moderatormusun ne kendi kendine gelin guvey oluyorsun ama sonucta ayni ortami paylasiyoruz.

Bence yazdiginiz mesaji okuyup gondermeniz daha dogru olacaktir ...

( NOT : Mesajim hic bir sahsa yonelik degildir lutfen alinip kizmayin genel soylemek istedim )

E

European

Misafir
o kadar sponsora küfür ettik burada
Sedo'dan Ed'e topaç dedik bilmem ne dedik
ondan ödeme almadık mı? aldık..hemde yüzlerce euro..
kimse savundu mu böyle " vatan kurtarır derecesinde "?
hayır..
valla kimse kusura bakmasın ama özellikle bazı arkadaslar "çok ateşli savunuyor " bu randevum.com'u..
yani dışardan biri görse, " bu 2 arkadas kesin randevum.com'u işleten kişiler " derler..
demezler mi?
derler derler :p

NOT : kimse üzerine alınmasın :D

olay gayet basittir..ortada bukadar şikayet vardır..paraları ödenmemiştir ( allahtan ben bulaşmadım..yoksa inanın burunlarından getirirdim... )
ödendiğini iddia edenlerin sayısı 2 dir...ki sadece iddia dan ibarettir..
elbette tepki verecektir herkes..

KerneL32

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
@European

Babam Mobilya imalatcisi daha dogrusu ahsap merdiven pergule vs. isleri yapiyor. Belki abartili gelecek kulagina ama bulundugumuz sehirdeki en iyi ustalardan bir tanesi. ( Benim gozumde en iyisi her ne kadar da babam ile aram bozuk olsa da ) Babamdan bir keresinde bir tokat yedim. Neden biliyor musun ? Cekici yerden kaldirmayip uzerine bastim diye. Sonra babam bana "o senin ekmegin o basit gordugun cekicin uzerine basip geciyorsun ama o senin ekmegini veriyor sana" ve anladim ki cok dogru ...

Randevum 'u savunmuyorum 6-7 ay once uye olmustum daha bu ay kullanmaya basladim. Herhangi bir ortakligim veya savunmam yok. O kadar merak ediliyorsa "ceren hanim ........ ic camasiri" konusu forum ortamini bozacagini dusundugum icin soylemistim ... Amacim kimseyi kirmak incitmek degil ...

Iyi calismalar ...

E

European

Misafir
ya o olayın esprisi tabiki. yazan arkadas ta aynı fikirdedir sanırım
sonuçta hepimiz buraya birkaç satır yazalım, relax olalım diye giriyoruz
kişisel atışmalar kırıcı olmamalı tabi
kim yazdı onu sahi ya. diğer sayfada kaldı :)
biber sürcem ağzına onun. ceren hanıma öyle şeyler yazmış :p

Xdosyalar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
relax olma konusunda katılıyorum, dışarıdaki arkadaşıma randevum paramı ödemi desem veya google adsanse çekini nerede bozdurcam diye sorsam ...
Yada www.play65.com sence kazandırımı "şu cpa konusunu anlamadım yardımcı olurmusun?" desem, yardımcı olurmu ? (bu ara silenceofdarkness yardım istedim daha yardım etmedi :)

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
"European" dostum san bişi demek istiyorum yanai diyorsunki benim yazdıgım mesajalr için diyorsun sen oranın yöneticisimisin neden yazıyorsun ama sende diyorsunki ben randevum.com üyesi degilim ama sanki oraya üye olup paranı alalmamış gibi mesajalr yazıyorsun.

Sen diyeceksin şimdi bne fikirlerimi yazıyorum yorum yapıyorum ( tabiki bu senin hakkın ) işte bende aynen onu yapıyorum yani yorum yapıyorum benim demek istediğim para aldıgım yerden ben sırf laf olsun veya 2 gün geç ödeme aldım diye kötülüyememki siteyi.

Tabiki para kazandıgım yeri neden kötüleyiyem 5 aydır sorunsuz ödeme alıyorum bu idda degil gercektir beni bilenler bilir. Kim seye yalan söylemem bu konuda.

O yüzden artık bu konuyu uzatmayalım diyorum kimsenin kalbi kırılmasın yanai artık konu iyice saptı yanai bazıalrı kırılmaya başaldı o yüzden diyorum konuyu kapatalım bence..

Parasını alan alıyor alamayan ise randevum.com ile arasında haledecektir. Bence arasınalr telefonla görüşsünler yok telefonalrı acmıyor diyenler yalan söylüyor her aradıgımda ceren hanım acıyor telefonu o yüzden sorun yaşayanalr ceren hanımı arasın sorsun neden ödemelerini vermiyorlar öğrensinler..

benden bu kadar..

E

European

Misafir
sevgili genç arkadaşım

bak yine öyle ateşli savundun ki,yani yorum yapmamak elde değil :)

yani sanene ceren hanımın telefonu açıp açmadığından, sanane randevum.com dan, sanene ceren hanımın numarasından? öyle bir taktın ki bu konuya, işte bizde buna anlam veremiyoruz açıkçası ? yoksa ne seni tanırım, ne cereni..ne ahmeti mehmeti.
Allah selametini versin. aldığın ödemeler hayırlı olsun. Allah sevgili Ceren hanıma da selamet versin. Nice müşteriler sağlasın. Allah onu da mesut etsin
Amin..

:D

Ben sadece gördüğüm ve izlediğim konu hakkında yorum yazdım. onca insan bas bas bağırıyor. hepsi mi yalan söylüyor? niye yalan söylesinler ki?

ben siteyi inceledim. bana hiç güven vermedi. dalavere dönüyor . bu da benim fikrim.
Bu kişisel bir site..matchmaker sitesi açmış arkadaslar..Gold üyelik sayesinde bir kaç kuruş gelir elde ediyorlar ve bunu sözüm ona webmasterlara dağıtıyorlar ( dağıtmaya çalışıyorlar )

yoksa bu işin arkasında profesyonel bir oluşum yoktur. görünen köye kılavuza gerek yoktur..

Sevgili genç arkadasım. senin gocunmana alınmana gerek yoktur. sözüm ortayadır benim. ne seni kırmak rencide etmek,nede tezlerini çürütmek için yazıyorum.

bu benim fikrim arkadasım. haa ne kadar kaale alınır o tartışılır ama bir de diğer mağdurlara sormak lazım tabi..

Bol şans..

G

Gencadam

Misafir
Pazartesi ödeme yapılacak diyen arkadaşlar, ödemelerinizi alabildiniz mi? Hala bir hareket yok da.

KerneL32

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
@Gencadam bakiyemdeki ucretin tamamini aldim

Iyi calismalar ...

M

mmclk

Misafir
KerneL32' Alıntı:
[email protected] 'dan emailime tek satirlik bir cevap geldi cevap

"oranınız %1 in altında olduğu için ödeme alamazsınız."

Ne demektir bu oraniniz %1 'in altinda ? gunluk 110-120 uye kazandirdigim bir sistem de kazancim o kadarken ve yaptigim gold uyeler varken boyle bir oran ne diye veya bu neyin orani ? giris yaptigimda hic bir oran veya orana ait bilgi goremiyorum. Bunu anlamadim. En azindan aciklayici bir email yazabilirlerdi tek satir olmasi canimi sikti acikcasi ... insallah oderler ...

Iyi calismalar ...

Çok fazla kişi bu konuya değinmemiş ama bence yapılan en büyük haksızlık burda.

Randevum.com a üye olurken hiç bir yerde açıklanmayan ancak üye olduktan sonra ortaklık panelinde

""""Klik başına satış ortağımız olan üyelerimize
Kayıt ettirdikleri üye sayısı / Klik sayısı oranı % 15 bareminden büyük olduğu takdirde ödeme yapılacaktır.""""

şeklinde bi açıklama var.

"Tavşan kaç tazı tut" olayı. Yani 20.000 tık gönderip 2.000 üye yaparsan para alamıyosun. 20.000 tık gönderip 3.000 de üye yapacaksın. Yani bi şekilde Tıklamayı durdurup üye kazandırman gerekiyor.

Kısacası Tık başı para felan ödemiyorlar. Kelime oyunundan başka bir şey değil.

M

murme

Misafir
adam salakmı tıklama başı ödesin sadece bence haklarını koruyo sadece cogu türk sitenin yaptigi gibi

M

mmclk

Misafir
Salak olmadığı, hatta çok fazla uyanık olduğu ortada.
Haklarını korumak için kelime oyunları yerine tıklama sistemini kaldırması gerekir.

B

By-e

Misafir
Tıklama sistemini kaldırsalar kim banner koyar ki ? onlar bilmiyormu bunu kurnaz davranıyorlar ama yakında biterler.

KerneL32

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
O mail geldikten sonra bir email daha attim sonrasindaki pazartesi veya sali odememi aldim isterseniz bir iki email daha atin.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.