İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Randevum.com Off oldu

Xdosyalar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Kaç gündür, istatistikler güncellenmiyor, ödeme yapılmıyor, artık maillere cevap verilmiyor... Herkezde aynı mı ? Banamı özel bu ?
Hiç yoktan 100 ü ödense gersi kalsın diyecem ama; zor gibi
yukarıdaki hostbulun yazısı gözüme takılmıyor da değil yani :D

B

By-e

Misafir
Permission sen randevum.com ilemi çalışıyorsun ? randevum.com hakkında hiç bir soru yada sorunu yanıtsız bırakmıyorsun (merak)

G

Gencadam

Misafir
Bu ay epey sıkıntı çektirdi randevum.com Ben en başından beri savunuyordum kendilerini ama e-postalarımıza cevap alamıyoruz ve istatistikler de arkadaşın dediği gibi takıldı. Bannerlar boş yere işgal ediyor sayfalarımı, bu da sinirimi bozuyor doğrusu.

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
By-e' Alıntı:
Permission sen randevum.com ilemi çalışıyorsun ? randevum.com hakkında hiç bir soru yada sorunu yanıtsız bırakmıyorsun (merak)

alakam bile yok bende sizin gibi bir partneriniriyim ben ödeme yada maillerde sorun yaşamdıgım için saglam bir sponsor hakkında kötü mesaj yazılında dayanamıyorum yanai bu sponsoruda kaybetmek istememe..

Xdosyalar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Permission yarının ne getireceği belli olmaz, bende şu ana kadar hiç bir sorun yaşamamıştım ama şu an yaşıyorum, emin olma !!! Herşeye rağmen kazanıyorsan Allah daha fazlasını versin...

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
yaw uamrım sorun yaşamayız yanaı suana kadar sorun yaşamadım ödemeler ve mallerde 1-2 gün geç geliyor ama suan ödememezlik veya paramın üstüne yatmak gibi bir şey olmadı ama suanda saglam bir yer ..

KerneL32

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
[email protected] 'dan emailime tek satirlik bir cevap geldi cevap

"oranınız %1 in altında olduğu için ödeme alamazsınız."

Ne demektir bu oraniniz %1 'in altinda ? gunluk 110-120 uye kazandirdigim bir sistem de kazancim o kadarken ve yaptigim gold uyeler varken boyle bir oran ne diye veya bu neyin orani ? giris yaptigimda hic bir oran veya orana ait bilgi goremiyorum. Bunu anlamadim. En azindan aciklayici bir email yazabilirlerdi tek satir olmasi canimi sikti acikcasi ... insallah oderler ...

Iyi calismalar ...

yasaklinkler

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Permission arkadaşim gibi bende hiç sorun yaşamadim ...
Sitenizden gelen klikler ve kayıt olan üyeler sürekli kaydedilmekte ancak satış ortaklığı bölümünüzdeki rakamların gösterimi akşamları yenilenmektedir,klik istatistiklerinizi ertesi gün görebilirsiniz.. diye bir duyurulari var.bilmem sizde varmi.ondan dolayi rakamlarda ilerleme olmuordur.

Xdosyalar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bir haftadır istatistikler güncellenmiyor hep aynı 4710 üye 45 gold üye
pardon pardon 2 gün evvel üye sayısı 4711 idi 4710 oldu, benle bir sorun herhalde..

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
dostum hergün veya 1 hafat üy kaznadıracaksın diye bir şart yok beneim ilk zamanalrda ben 1 ay boyunca gold üyem olmadı ve normal üye bile cok az oluyordu 5-6 günde ancak oluyordu yanai bu artmamamsı demekki sietdnen üye olmuyormuş öyle düşünüyorum.

KerneL32

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ayni sekilde benimkide 4 gundur ilerlemiyor odeme hakkinda ilk email attigimdan belli istatistikler oynamiyor ...

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
valla istatisklere hiç dikkate temiyorum yanaia cıkcası bene 5-6 veya 10 günd ebir bakarım istatistikler ehiç dikakat etmedim

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
böyle bir yazı yazıyor panelde

Sitenizden gelen klikler ve kayıt olan üyeler sürekli kaydedilmekte ancak satış ortaklığı bölümünüzdeki rakamların gösterimi akşamları yenilenmektedir,klik istatistiklerinizi ertesi gün görebilirsiniz..

Xdosyalar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
içeride epey birikince hoop diyede dönülmüyor ki... Zaten ne olduysa O yazıdan sonra oldu :)) İstatistiklerin akşamları düzenlenmesi, azcık kafaya göre bişey gibi olmuş.

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
valla kimseye zorla üye yapmıyor menun olmayan banner + linkelrini kaldırı ve ödeme ister bekelr alır parasını ama ben suan sorun yaşamadıgım için iptali düşünmüyorum umarım sorusunsuz devame der böyle ( kendim adıam konuşluyorum )

E

European

Misafir
gönderilen maillere baksana kardeş? nasıl güven sağlayacaklar bu insanlara? ben inceledim..
inan bana 10 bin sitem olsa, en kötüsünü bile kullanmam bu site için
çükü güven vermiyor..
forumu araştırdım da, senden başka memnun olan yok :)
neyse bol şans :)

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
valla menun olan cok kardeş valla param kalamdı yalan da degil beni tanıyan tanır ne kadar aldıgımıda bilri sen forumdaki yazıalra coguna bakarsan cogu hile yapmış ve parasını alalamış kişilerin bazıalrın actıgı konu yanai randavum.com benei aradı dediki böyle böyle bir olay varmış dedi dediki birkaç üye var dedi 50.000 tıklama olmuş 6-7 normal üye ve 0 gold üye var bu işte sen ne düşünürsün bu admalrın çalışma sistemi bana kazan sanada kaznadırayım.. bu konualr amedya.com içind eyapıldı ama ben 1 yıldır amedya.com ile çalışıyorum ve sorunsuz..

ben kendi adıma konuştugumu yeniliyorum ben sorunsuz çalışıyorum 4 ödeme ladım hepsnide aldım bu ay ne olur bilememe.. ama suan sorunum yok.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.