İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Randevum.com Off oldu

E

European

Misafir
http://www.randevum.com/earmoney/affliate_contract.php3
bak bu sözleşmenin hiç bir " hukuki yaptırımı " yoktur..
az çok bu konularla alakalıyım..böyle bir sözleşme örneği komedidir. gayri ciddidir.
sözleşmede " taraflar bile tanımlanmamış " :)
kiminle yapıldı bu sözleşme? Bakkal memet efendi ve Yukarı köyden Hüssam dayı..
al sana sözleşme..ara da bul Hüssam dayıyı :)
Fesih durumunda hangi mahkeme sorumludur? hangi şehir? Kim? Nerede bu Randevum.com? Şirket midir? şirket ise " kurumsal tanımlaması " nedir?
Yoksa " Ceren ( ? ) Hanıma mail atıp, haftalarca bekleyen arkadaslar gibi " ödeme yapmıyoruz " deyip kestirip atmak mıdır olay?
sitede iletişim bilgileri de göremedim? ne telefon ne adres...Hoş olsa bile bir şey değişmez. yani telefon adres olan yer " kesinlikle güvenlidir" diye bir olay da yok ama tekrar ediyorum, bu oluşum hiç güven vermemektedir.

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
dostum internetten senin kazancın nesi yasal yanai sen her aldıgın reklam veye verdiğin reklamın kdv sini veriyormusunda sen bu tür şeylerede hak telep etmeyi düşünüyorsun google seni atsa 1500$ kalsa gidip mahkememi ugraşcan. he evetse cevap pehh derim yanai sanal bir qumardır. bende qumar oynuyor olarak görüyorum ben yanai 2-3 ödeme aldım 4 de paramı alamassan bu işi olacagı mümkündü deyip o olayı kapatıp kendime yenei kazançlar arıcam beneim analatmak istediğim bu yanai neyin hukuksal yönden hakkınızı aradınızki ??

E

European

Misafir
ya olabilir..sen " pehhh " diyebilirsin ama ben demem..bu benim görüşüm. ve görüşümü yazdım. seni de tanımam randevum'u da..konu açılmış ve görüş bildirdim.
Allah daim etsin kazançlarını madem memnunsun..

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
dostum bendne kimseyi savunmuyorum bendne görüşümü yazdım ben randevum.coms adece partneri oldugum bir site ne abim, ne dayım, nede arkadaşımın yeri :p bende kendi görüşümü yazdım.

E

European

Misafir
e baksana diyorsunki "randevum.com beni aradı. dediki böyle bir durum var. sen ne düşünüyosun? " :)
ben mi yanlış okudum?

millet ulaşamıyoruz diyor..bas bas bağırıyor isyan ediyor..sitede telefon yok, ulaşım yok..Bir " Ceren Hanım " var allaha emanet olsun..sen diyorsun ki beni aradılar ve fikir danıştılar?

yaw bu nasıl iş kardeş. kusura bakma ama gülümsedim bir an :)

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
o nu neden yazdım acıklama getireyim aradan 2 ay önce böyle bir konua cıldı randevum.com ödemeleri yapmadı vs.. diye bendne telefonla aradım asıl yetkili kişinin toplantıda oldugunu söyledi ve bendne telefon numaramı istediler biz sizi arayalımd eid ve telefonumu verdim ve beni 1 dsaat sonra ardıalr öyel deidm o arama olayınız

+isteyen maililde bulur telefonuda insan yeterki istesin bazı arkadaşalr ugraşamdan direk buraya ayzıyor telefon yok mail yok ya biz nasıl buluryoruz ya onalr bulamauyor

Xdosyalar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bende zamanında memnunum diye mesaj yazmıştım... Permission hergün benim gibi bir çok webmaster bu tür sorunlarla çıkacak,topicler açacak ve sen her seferinde ben alıyorum diyeceksin...
Neden ?
Çünkü ödemeni alıyorsun, ve herkez almalı; alıyordur diye düşünüyorsun.
Ben ve bazıları kavramı var, ama herkez yok !
Sana Bol bol kazançlar

B

By-e

Misafir
+1 Xdosyalar
Benimde ilk mesajımda anlatmak istediğim şey o idi..

ayrıca Permission bir randevum.com ile ilgili başlıkta Editör'lerinin bu forumu takip ettiğini söylemişti. Permission İnşallah görüyorlardır çaba ve gayretelerini :)

?

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
"By-e" seninle bu konuyu tartışmıcam seninle ne zmana bir konuda yazışsak sen bana inat mesajalr ben sana inat mesaj ayzıyoruz ve tatsızlık cıkıyor.

oradaki editörlerin benim yazılarımı görmüş görmemiş olması beni ilgilnedirmiyor ben birielrine kendimi göstermek için yazmıyorum ben sadece sorun yaşamıyorum ve baya kişide yaşamıyor.

G

Gencadam

Misafir
Hangi ortaklık sistemi olursa olsun, ortaklarına bu şekilde ilgisiz yaklaşıyorsa o sistemden hayır gelmez, o sistem profesyonel değildir. Ben sürekli Randevum.com'u savundum. Ama son günlerde çok ilgisizler ve savunduğuma da pişman oldum. Sponsor şirketleri size para kazandırmaz arkadaşlar. SİZ ONLARA KAZANDIRIRSINIZ! Onlar sizin sitelerinizden para kazanır ve eşek gibi de size değer vermek zorundadırlar. Bizler olmasak nasıl para kazanacak onlar? Randevum.com'da bu ay neler oluyor belli değil, ama Permission kardeşim, kusura bakma bu kadar kişi sorun yaşıyor bir tek sen mi sorun yaşamıyorsun. Bu durumda herkes tabii kıllanır. Eğer randevum editörleri bu forumu takip ediyorlarsa adam olsunlar da, ciddiye alsınlar bu webmasterları. Yoksa aleyhlerinde olumsuz bir hareket başlar. Bana Ceren hatun, "ortaklığımızın sürmesi dileğiyle, siz forumlardaki eleştrilere inanmayın, bizim olumsuz hareketlerimizi görmediyseniz bunu çevrenizdekilere yansıtın" gibi fişeklemeler verirken iyiydi. Bunu söylemek bile ciddiyetsizliğin, amatörlüğün dik alasıdır. Eğer randevum yakın zamanda kendine gelmezse her yerde haklı olarak onların aleyhinde sözler sarfedeceğim. Bu da editör denen ilgisizlere kapak olsun!

maxicep

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Gencadam' Alıntı:
Hangi ortaklık sistemi olursa olsun, ortaklarına bu şekilde ilgisiz yaklaşıyorsa o sistemden hayır gelmez, o sistem profesyonel değildir. Ben sürekli Randevum.com'u savundum. Ama son günlerde çok ilgisizler ve savunduğuma da pişman oldum. Sponsor şirketleri size para kazandırmaz arkadaşlar. SİZ ONLARA KAZANDIRIRSINIZ! Onlar sizin sitelerinizden para kazanır ve eşek gibi de size değer vermek zorundadırlar. Bizler olmasak nasıl para kazanacak onlar? Randevum.com'da bu ay neler oluyor belli değil, ama Permission kardeşim, kusura bakma bu kadar kişi sorun yaşıyor bir tek sen mi sorun yaşamıyorsun. Bu durumda herkes tabii kıllanır. Eğer randevum editörleri bu forumu takip ediyorlarsa adam olsunlar da, ciddiye alsınlar bu webmasterları. Yoksa aleyhlerinde olumsuz bir hareket başlar. Bana Ceren hatun, "ortaklığımızın sürmesi dileğiyle, siz forumlardaki eleştrilere inanmayın, bizim olumsuz hareketlerimizi görmediyseniz bunu çevrenizdekilere yansıtın" gibi fişeklemeler verirken iyiydi. Bunu söylemek bile ciddiyetsizliğin, amatörlüğün dik alasıdır. Eğer randevum yakın zamanda kendine gelmezse her yerde haklı olarak onların aleyhinde sözler sarfedeceğim. Bu da editör denen ilgisizlere kapak olsun!

Bende ceren hanıma bi email gönderdim bu konuda yazdığı cewap:

Bu gibi formlara yazı yazan kişiler karşı site elemanlarıdır bu gibi
konularara tenezzül etmeyiniz.
Bizim sitemize satış ortağı olarak kayıt olan ve düzgün çalışarak
bizi kandırmaya
itibar etmeyen insanlar ödemelerini zamanında almaktadırlar.
Bu gibi insanlara inanmamazını tavsiye ederim
Saygılarımızla

E

European

Misafir
:)))))))))))))
eğer bu ceren bayansa, bende tarkan tevetoğluyum..
böyle bir mail, böyle bir yazı, böyle bir cevap..ve bir firma?
ya allah aşkına tamam yaa. uzatmaya değmez :)
Allah selametini versin sevgili ceren'in..yada mahmut, abdulkadir ve/veya kod adı neyse işte :)

B

By-e

Misafir
maxicep' Alıntı:

bizi kandırmaya
Saygılarımızla

Karşı taraf kim acaba :confused: ayrıca hiç profesyonelce bir Mail değil foruma girip okudukları ve bu konuların canlarını çok sıktığı bariz ortada, iyi de oluyor. Biz hakkımızı savunamadık şuan ki üyeler düşmesin bizim durumumuza.

Banner'ları kaldıralı 2 ay oluyor ama;

------------------

Ödeme Tarihi Ödeme Tutarı Ödenen Kalan Bakiye

------------------------------------------------------------------------

2005-07-01 442.49 YTL 150.00 YTL 292.49 YTL

--------------------

İlk ay ödeme yaptılar, adamlar harbiden ödüyor diye yüklendik bu hale geldik. Ceren kalan 292 milyonumla kendine iç çamaşırı alırsın hediyem olsun :)

G

Gencadam

Misafir
maxicep' Alıntı:

bizi kandırmaya
Saygılarımızla

Hasktırsin be. Bana da aynı yazıları yazıp duruyordu. 3 kere mail attım. Eşeklik etmesinler de cevap versinler veya ödesinler. ona tenezzül etmeyin, buna tenezzül etmeyin. Size mi edicez tenezzül sahtekar ceren ve çetesi. Şirket olacağına önce adam olsunlar.

KerneL32

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Kimden: ceren <[email protected]>
Gönderilme Tarihi: 10 Haziran 2005 Cuma 13:47:11
Kime: SILMEK DURUMUNDAYIM !!!
Konu: Re: Satış ortağından email

| | | Gelen Kutusu

Pazartesi günü ödeme yapılacaktır.

----- Original Message -----
From: Randevum.com
To: [email protected]
Sent: Saturday, June 04, 2005 12:37 AM
Subject: Satış ortağından email

-----------------------------------------

Uye sayisinin artmamasi soruma cevap ise "Sorun giderilmistir." Seklinde bir cevap geldi. Umarim odeme yaparlar ve sorun olmaz calismaya devam ederiz.

Iyi calismalar ...

maxicep

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar bu randevum da silver üye başına ödeme seçersek gold/silver üye %5 olmak zorundaymış en az.Doğrumu?? Eğer doğruysa o zaman direk gold üye sistemine geçsek daha çok kazanmasmıyıs ozaman???

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
--- ceren mail ---
Hesabınıza xxx.82 YTL gönderilmiştir.

--- banka ---
10/06/2005 - +xxx.82 YTL - EFT: SAIM GOKHAN ERDOGAN

Xdosyalar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ceren hn. maillere cevap vermiyor.. Ama bu formdaki yazıları okuyor olması güzel...
Bundan dolayı bazı arkadaşların paralarını devamlı almaları çok yüksek olasılıktır
Onun için;
Ceren hn;
şimdiye kadar
Toplam Tutar 478.08 YTL
Ödenen Tutar 335.00 YTL
Ödenecek Tutar 143.08 YTL

Ödemeleriniz için teşekkür ederim...

Madem Geri kalan paranın ödemesini bana yapmayacaksınız, bir hayır kurumuna bağışlamanızı canı gönülden rica ederim...

E

European

Misafir
ceren'cim ben üye değilim sana ama bana da ödersen sana dua ederim bol bol
bak meşhur oldun
ceren :p

ceren : ne kadar egzotik bir isim? :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.