Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
randevum.com satış ortaklığını kullandığım ilk zamanlar gayet iyi gidiyordu. son zamanlarda yüklendikçe yükleniyorum ama ne hikmetse üye çıkmıyor. clicklerde sayılmıyor onu bırak kazançlarıma hiç bir şey eklenmiyor
ben şahsen deneme amaçlı internet cafelerden 2-3 defa deneme amaçlı üye oldum kendi referimden onu bile saymadılar demekki hata bende değil randevumda hakkatende artık boşa kürek sallıyoruz. yazık be harcadığımız zamana ve emeğe yazık onlar kazanacak bizler çırpınacaz emeğe saygı diğe bir şey var emeğimizin karşılığı zaten az bir ücretle alıyorduk bunuda çok görüp clickleri saymıyorlar.
bu konu hep açolıyor adamlar , ödemeyi iyi yapmıyorlar.ben çoktan bıraktım,sistem kapanırsa sistem arızalandı derler,paranızı hiç alamazsınız,dikkat edin.
arkadaşlar clickler 1 gün de bir girilmiyor sisteme clickleri bi sistemden süzüp toplu halde giriyorlar. onunla ilgilenen ya vatandaşta veya sistemde bir sorun var. bende sorun görünmüyor şu an
Clickler normalde sayılsa bile 2 ileri 1 geri gidiyordu. oynama yapılıyordu şimdide maillere cevap vermiyorlar evet bendede 5 güne yakındır clickler sayılmıyor.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.