İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

ranmdevum cular

B

By-e

Misafir
randevum.com pazartesi ödeme yapacak diyen arkadaşlar parasını aldımı acaba ? (ben alamadım da)

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
ben aldımm

250 YTL Hesabınıza gönderildi

----- Original Message -----
From: Randevum.com
To: [email protected]
Sent: Thursday, April 07, 2005 6:05 PM
Subject: Satış ortağından email

07 Cuma Günü ben aldım

B

By-e

Misafir
tek sitemde banner ları duruyor şuan her gün mail atıyorum bırak parayı mail bile göndermiyorlar. Buradan yetkililerine sesleniyorum hakkımı sonuna kadar arayacağım. Sizin yaptığınız pislik dir. Buna karşılık vermesinide iyi bilirim. Yüzlerce üye yaptırdık size bumu hakettiğimiz mükafat ?

aliucar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
walla tek kişi almış sanırım bizde alamadık ve artık güvenmiyoruz

M

murme

Misafir
hile yapipta para istiyenler varsa hiç yazmasin adam ödedi dio neden yalan sölesin

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
valla tanıgım 10 kişde parasını zamanında aldı.. buraya yazmadıysa almadıgı anlamına gelmiyor "murme" sana katılıyorum

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
unutmayın nakhit.com dand aparasını alamayan cok oldu diye mesajalr oldu ama yhelen kullanan kişiler var yani demekki adamalr parasını alıyorki deva ediyor örenk www.linkci.com halen nakhit.com banerlerını yayaınlıyor..

B

By-e

Misafir
ben hile yapmadım hile nasıl yapılır bilmem hile nedir ???? nasıl yapılır gerçekten bilmiyorum ve sinirleniyorum bilip bilmeden konuşanlara ben cafelere girip sahte üyelikmi yapıcam ne yani ? Ben paramı alamadığım her gün tüm forumlarda reklam edicem bu adamları. Eywallah bundan sonra bana bu adamları savunan adamlara sadece elinizi vicdanınıza koyun derim. Bilip bilmeden karşıma cıkmayın parasını alan varsa sussun çünkü ben alamıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmMMMMMMMMmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

L

leamer

Misafir
banada paramı vermiyorlar maillerimede cevap gelmiyor protesto yapalım. Görüyorum ki burada bazıları parasını almış diye satıcılık yapıyor. Alamayanlar ne olacak neden tek taraflı oynuyorsunuz siz alamaynların yerinde olsaydınız ne yapardınız. Ben bunların iç yüzünü biliyorum adamlara hile yaptın diye para vermezler ama hile yapıyorsunuz maili atmazlar. İŞleri güçleri reklamdır. Peki neden hile diye adlandırdıkları kullanıcılara hile yapıyorsunuz maili atmıyorlar ? bu şerefsizlik değilde nedir !!

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
elimi tabiki vicdanıma koyyorum bend eaynı durumda olabilridim ama ne yapoayım ben paramı almakta zorluk cekmiyorum hiç o yüzden diyorum yani size karşı yapılan bir şeymi yoksa cogunlukmu böyle bilinmez araştırmalısınız egerki gercekten hakkınız varsa mutlaka arayın hakınız derim..

Herkes beni burada randevum.com savunuyor diyorsunuz ama size soruyorum sürekli düzenli paranızı alsanız siz ne düşünürsünüz yani ben ve cok tanıgım hiç sorun yaşamdıgı için bazı mesajlar beni kızdırıyor.

Kimse kimseye hile yapıyorsun demiyoruz dememde bunu allah bilir artık.. burada kimin şahsına hile yaptın da alamıyorsun dediler ben hiç duymadım..

bende size soruyorum sürekli ödemenizi sorunsuz alsanız siz ne düşünürsünüz bu sponsor için ve bu sponsor için bir kaç mesaj yazılasa ???

dll

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
Örneğin A isminde bir site Randevum.coma 100.000 tekil ziyaretçi yolladı

B ise 10.000 yolladı

A yolladığı ziyaretcilerden sadece 100 tanesi üye oldu B nin ise 1000 tanesi oldu. B 'ye ödeme yapılıyor. Çünkü randevum için önemli olan üye kazanmaktır. Sizin yolladığınız ziyaretçiler üye olmamışsa randevum para kazanamaz ve boş yerede size para ödeyemez. Mantıkları bu. Adamlar kendilerine göre haklı ama sizde kendinize göre haklısınız. Bunu göz önünde bulunduruyorsanız üyeliğinizi devam ettirin ama haksızlık diyorsanız ayrılın. Başka bir açıklaması olamaz.

Ayrıca nakhit.com ödeme yapıyor.

mexut

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Randevum.com'dan bugun odeme aldım.. 13.04.2005 çarşamba 15:00 da havele edilmiş hesabıma

L

leamer

Misafir
ben de halen daha ödeme ile iligli birşey yok :) ya biz çok safız yada adamlar ödeme için zorlanıyorlar ama neden mail yada bir açıklama yapılmıyor ?

mexut

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
leamer' Alıntı:
ben de halen daha ödeme ile iligli birşey yok :) ya biz çok safız yada adamlar ödeme için zorlanıyorlar ama neden mail yada bir açıklama yapılmıyor ?

[email protected]'a odemem yapılmadı ne zaman yapılcak diye bir mail attım yanıt geldi. yanıtladım odeme yaptılar.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5