İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Rapid Premium Download Sorunu

sverdlow

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
merhabalar,
2-3 gün evvel premium hesap aldım, 3-5 film indireyim dedim. ama rar dosyalarının hepsi bozuk çıkıyor, özellikle CRC hatası veriyor. 3-5 daha denedim gene aynı.
Downloadı eski sürüm bir flashget ile yapıyorum.
Acaba benim tesadüfi bir talihsizliğim mi var? yoksa inatla problemin üzerinde mi duruyorum.
tecrübesi olan var mı bu konuda?

Senol

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
4
daha bu gun download yaptım rapit ile alakalı bir sorun olsa bendede olurdu dosyaları download ettiğin flashget progamında sorun olmasın sonuc olarak flashget sıkıştırılmış bir dosyayı parcalayarak indiriyor.

Mywedding

1
İyinet Üyesi
Reaction score
96
indir programını, hararetle FDM tavsiye ederim.reklamsız ve premium da bende 300hıza ulaşıyor , çok farkettiriyor..

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
merhabalar,
2-3 gün evvel premium hesap aldım, 3-5 film indireyim dedim. ama rar dosyalarının hepsi bozuk çıkıyor, özellikle CRC hatası veriyor. 3-5 daha denedim gene aynı.
Downloadı eski sürüm bir flashget ile yapıyorum.
Acaba benim tesadüfi bir talihsizliğim mi var? yoksa inatla problemin üzerinde mi duruyorum.
tecrübesi olan var mı bu konuda?

Virüs girmiş olmasın bilgisayarına ?

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
CRC hatası genellikle download ederken belirli bir süre aşımından kaynaklanmaktadır. Bazen bağlantı gider flash get ile download limiti 0 ı gösterir ve belirli bir süre devam ederse bu sorunla karşılaşabilirsin. istersen linklerden birini pm at senin için çekip kontrol edeyim ;)

sverdlow

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
SargeT sana linkleri yolladım, bi bakıver.
virüs de girmiş olabilir, ama antivirüs yazılımları ses çıkarmıyor.

senolcan

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
kullandığın download programından kaynaklı büyük ihtimalle bu sorun, başka bir download programı kullanarak sorunu çözmeyi dene bence, kolaygelsin...

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
Dosyayı çektim sorunsuz bir şekilde açtım. Yukarda yazdığım açıklamadaki gibi.. Bağlantının kasılmasından kaynaklanıyor.

Yeşilmen

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
kesinlikle idman ı öneriyorum bilgisayarınızı biraz kasar ama şu ana kadar hiç sorun yaşamadım

XR9

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Bende flashget kullanıyorum ama hiç sorun çıkmadı. İstersen bendekini (fg v182) yollayabilirim sana..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.