Cevaplar için teşekkür ederim, ben baltalamak için yazmadığımı ve satış baltalamanında kişiliğime uymadığını belirtmek isterim. Ben sadece gerçekten niye senden almalıyız anlamında sormak istemiştim ve cevabımı tatmin olarak aldım. Zaten bu konu baltalanamaz. Fiyat belli, satılan hizmet belli, cazip gelen alır.
nefusa burdaki sözlerim sana geçerli degil. Senin soruş tarzınla burda adminin !!sorun tarzı farklı.
Yok etik degilmiş yok şu degilmiş.
Bu dünyada etik olan ne var? İçtigin su para, sıçtıgın tuvalet para.
Sosyol sorumlugu olan bir devlet dahi sana bilmem kaç katı vergi alıyorsa. Satıcımı almasın ki bu çok ufak para lafı bile olmuyacak para.
Bir araba alırsın 1 araba parası vergi verirsin alırken. yani 2 araba parasına 1 araba alırsın. Dünyanın en pahallı benzinini,mazotunu,lpg sini kullanırsın, otobüslerde balık istifi gibi gidersin. Emekliye 6 lira zam yapılır. Millet vekiline bir emekli maaşı zam yapılır. Bunlara ses çıkarmazsın. Buradaki hizmet,emek parası olan 6 lira ya laf edersin. Nasıl yılların iyinetinde bir admin böyle davranır bilemiyorum. Benim düşünceme göre bu admin adminliginin yapması gereken biçimde davranmıyor. Buradaki herkes bir çok sitede yönetici adminligin nasıl oldugunu bilir. Son sözüm bu. iyinet bu mesajları görüpte bu admini uyarmazsa iyinet dahada çöker... Adamı sogutuyor çünkü...