İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Rapid Premium Satılır

i.ari

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
Rapid Premium Satıyorum.

1 aylık 15 tl

iş bankası,yapı kredi,ziraat kabul edilir.

NeFuSa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
Affına sığınarak bir şey sormak istiyorum, RapidShare sitesinde zaten 1 aylık premium 6.99 €, niye senden alalım?

sivrisinek

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Affına sığınarak bir şey sormak istiyorum, RapidShare sitesinde zaten 1 aylık premium 6.99 €, niye senden alalım?

isteyen oradan alabilir..

Rapid satanlardan almak icin sadece size nefusa ya özel yazmiyor.

Alan kisilerin sebebleri var.

Ornek: kredi karti no vermek istemiyor rapidshareden almiyor.
paypali yok rapidshareden almiyor.
ingilizcesi yok rapidshareden almiyor.
kredi karti yok rapidshareden almiyor.
karsisinda muhattap bulamiyor rapidshareden almiyor.
Parayi üyeye kazandirmak ister rapidshareden almaz.
Bunlar siralanir gider.

i.ari

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
sivrisinek çok güzel açıklama yapmışsın teşekkurler ;)

sepulchral

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
isteyen oradan alabilir..

Rapid satanlardan almak icin sadece size nefusa ya özel yazmiyor.

Alan kisilerin sebebleri var.

Ornek: kredi karti no vermek istemiyor rapidshareden almiyor.
paypali yok rapidshareden almiyor.
ingilizcesi yok rapidshareden almiyor.
kredi karti yok rapidshareden almiyor.
karsisinda muhattap bulamiyor rapidshareden almiyor.
Parayi üyeye kazandirmak ister rapidshareden almaz.
Bunlar siralanir gider.

Piyasanın üstünde bir ürüne fiyat belirlemek etik dışı bence. Ve NeFuSa rumuzlu kişinin bu konuya bu şekilde yaklaşması normaldir.

Bir malın farklı özellikleri var ise fiyatı yüksek olabilir. Aynı ürünün ortalama piyasa fiyatı 5$ ise ve siz bunu 2 katına satıyorsanız. Burada ki kişinin size neden bu şekilde satıyorsunuz diye sormasından doğal ne var ki ?

NeFuSa-nın yaklaşımı doğru. Satıcının satış politikası etik dışıdır. Yalnız mal sahibi bir ürünü istediği fiyattan satma hakkına sahiptir. Bunu tartışmamız dahi yersiz olabilir. Bunu tartışma artımız şuradan kaynaklanıyor ; Burası bir forum görüşlerimizi paylaşabiliriz.

i.ari

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
Hizmet bedeli denen bir şey var.
isteyen alır isteyen almaz.

Her sektörde oldugu gibi bu sektördede olması gayet normal.

O zaman gidin pazarra 5 aldıklarını neden 10 satıyorsunuz. Bizde gidip köyden alabiliriz diyin.

Hizmet bedeli zorunlu degil. isteyen benden alır istemeyen benden almaz. Ama yaptıgım işi baltalayamazsınız!

i.ari

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
Hizmet bedeli denen bir şey var.
isteyen alır isteyen almaz.

Her sektörde oldugu gibi bu sektördede olması gayet normal.

O zaman gidin pazarra 5 aldıklarını neden 10 satıyorsunuz. Bizde gidip köyden alabiliriz diyin.

Hizmet bedeli zorunlu degil. isteyen benden alır istemeyen benden almaz. Ama yaptıgım işi baltalayamazsınız!

El degiştigindede satış baltayan yöneticiler olmaz... Böyle yönetici olduktan sonra kişi burada satış yapmaz. e dogal olarakda kişi sogur siteden...

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
Piyasasından pahalıya satmak etik oluyor adıda hizmet bedeli oluyorda. Buna pahalı dendiği zaman neden adı satış baltalamak oluyor?
Tek katıldığım ve doğru buldugum nokta isteyen alır isteyen almaz kısmı.

disconnect

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
7
i.ari Bunu baltalamak olarak algılaman yanlış.
Alacak kişiler yine senden alacaklardır.
Neden senden almaları gerektiğinide gayet güzel açıklamışsınız.

sepulchral Ticarette etik aramakta yanlış. Piyasada her zaman daha yüksek fiyat isteyen satıcılar vardır. Yüksek fiyat istemek etik dışı diye tanımlanmamalı bence.

i.ari

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
Ne diyeyim burada klavyede yazması kolay ama dışarı çıkıp esnafa denmiyor.
millet %1000 kazanıyor. onlara bir şey denmez.

Burda mesaj sayısı artacakya yazacak..

Devlet bile yapıyorsa bizim yapmamız normal. Örnek benzin.

Hani derler ya agzı olan konuşuyor. Bundada klavyesi olan yazıyor...

Bu konuyu begenmeyen varsa x işaretine basar kapatır. veya başka konuya geçer bu kadar basit!

sivrisinek

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Piyasanın üstünde bir ürüne fiyat belirlemek etik dışı bence. Ve NeFuSa rumuzlu kişinin bu konuya bu şekilde yaklaşması normaldir.

Etik disi degil serbest piyasa her isteyen istedigi fiyata satabilir demektir. Isteyen alir istemeyen almaz kurali gecerlidir.

Bir malın farklı özellikleri var ise fiyatı yüksek olabilir. Aynı ürünün ortalama piyasa fiyatı 5$ ise ve siz bunu 2 katına satıyorsanız. Burada ki kişinin size neden bu şekilde satıyorsunuz diye sormasından doğal ne var ki ?

Arkadas ürünü gercekten 2 kati fiyatina degil hatta ürünün normal fiyatindan satmistir hatta rapidshare bu ayni ürünü üreticisi oldugu halde bazi daha ucuza satan arkadaslardan pahali satiyor rapidshareye kac kisi sordu acaba merak ediyorum.

NeFuSa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
Cevaplar için teşekkür ederim, ben baltalamak için yazmadığımı ve satış baltalamanında kişiliğime uymadığını belirtmek isterim. Ben sadece gerçekten niye senden almalıyız anlamında sormak istemiştim ve cevabımı tatmin olarak aldım. Zaten bu konu baltalanamaz. Fiyat belli, satılan hizmet belli, cazip gelen alır.

i.ari

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
Cevaplar için teşekkür ederim, ben baltalamak için yazmadığımı ve satış baltalamanında kişiliğime uymadığını belirtmek isterim. Ben sadece gerçekten niye senden almalıyız anlamında sormak istemiştim ve cevabımı tatmin olarak aldım. Zaten bu konu baltalanamaz. Fiyat belli, satılan hizmet belli, cazip gelen alır.

nefusa burdaki sözlerim sana geçerli degil. Senin soruş tarzınla burda adminin !!sorun tarzı farklı.
Yok etik degilmiş yok şu degilmiş.

Bu dünyada etik olan ne var? İçtigin su para, sıçtıgın tuvalet para.

Sosyol sorumlugu olan bir devlet dahi sana bilmem kaç katı vergi alıyorsa. Satıcımı almasın ki bu çok ufak para lafı bile olmuyacak para.

Bir araba alırsın 1 araba parası vergi verirsin alırken. yani 2 araba parasına 1 araba alırsın. Dünyanın en pahallı benzinini,mazotunu,lpg sini kullanırsın, otobüslerde balık istifi gibi gidersin. Emekliye 6 lira zam yapılır. Millet vekiline bir emekli maaşı zam yapılır. Bunlara ses çıkarmazsın. Buradaki hizmet,emek parası olan 6 lira ya laf edersin. Nasıl yılların iyinetinde bir admin böyle davranır bilemiyorum. Benim düşünceme göre bu admin adminliginin yapması gereken biçimde davranmıyor. Buradaki herkes bir çok sitede yönetici adminligin nasıl oldugunu bilir. Son sözüm bu. iyinet bu mesajları görüpte bu admini uyarmazsa iyinet dahada çöker... Adamı sogutuyor çünkü...

XR9

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Arkadaşın sattığı fiyat gayet normal, ben 2 hafta önce kendim satın aldım ve 15 küsür lira çekti kartımdan. Ayrıca kendim için değil, kredi kartı vermek istemeyen biri için almıştım. Olayı neden bu kadar büyüttünüz anlamadım...

i.ari

0
İyinet Üyesi
Reaction score
6
Arkadaşın sattığı fiyat gayet normal, ben 2 hafta önce kendim satın aldım ve 15 küsür lira çekti kartımdan. Ayrıca kendim için değil, kredi kartı vermek istemeyen biri için almıştım. Olayı neden bu kadar büyüttünüz anlamadım...

dedigim gibi klavyesi olan yazıyor... Mesaj sayısını arttırabilmek için. Admin arkadaş iyinet e söylesin mesaj sayısını yükseltiversin :)

11 tl yapıyor dolar kuru normalde ama karttan geçerseniz komisyonla vs. ile 15 buluyor. dediginiz gibi 15 tl buluyor ama nerde hesap yapabilecek adam yokki
bi zamanlar dolar bir siyasetci vardı 1 dolar 1 tl olacak diye. Bizim bu arkadaşlarda onlardan.

EEE mazot ne zaman 1 tl olacak admin?

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.