İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

rapidshare.com türkiye dahil cogu ülkeye kapalı

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
evet www.rapidshare.com türkiye bazı ülkelere ücretsiz kotalı indirimi kapattı.

No premium user. Please enter all letters having a below

Alternatively you can purchase your premium account from one of our verified resellers.
Belarus, Brazil, China, Czech Republic, Egypt, Hong Kong, Hungary, Indonesia, Iran, Kuwait, Montenegro, Morocco, Nigeria, Pakistan, Poland, Russia, Saudi Arabia, Serbia, Slovakia, Taiwan, Turkey, Ukraine and Vietnam

Batux

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bi kaç gündür 6 haneli kod geliyor. ama yazılan yerde 4 haneli kod var. demekki tr ye kapatılmış.

Miller

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yazılan yerde 4 haneli kod var zira senden 6 kodun tamamını değil, üzerinde salak kedi resimleri olan harf/rakamları girmeni istiyor. bir de o kadar görünmez yapmışlar ki cidden kedileri seçmek deveye hendek atlatmaktan zor.

Loi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
44
yazılan yerde 4 haneli kod var zira senden 6 kodun tamamını değil, üzerinde salak kedi resimleri olan harf/rakamları girmeni istiyor. bir de o kadar görünmez yapmışlar ki cidden kedileri seçmek deveye hendek atlatmaktan zor.

Evet amaçta bu zaten, kedileri tespit edebilecek insan gibi davranan bir grafik okuyucu yapmak neredeyse imkansiz. Rapid i tebrik etmek lazim.

Miller

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Evet amaçta bu zaten, kedileri tespit edebilecek insan gibi davranan bir grafik okuyucu yapmak neredeyse imkansiz. Rapid i tebrik etmek lazim.
Tebrik etmemek, şapka çıkarmamak elde değil lakin; daha 3 gün önce premiumu bitmiş ve düzenli olarak daima premium kullanan birisi olarak sırf o gıcık kedilere sinir olduğumdan yenilemedim. Eminim ki rapid; piyasada bi ara sayısı oldukça artan rapidleech sistemlerine karşı bunu yapmıştır ama o kadar abartılır mı yahu?

eRLySL

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Dün başıma geldi 4 hane istiyor, 6 hane kod veriyor... Ama google baba sayesinde çözmüş bulundum :).

Neb

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Az çok ingilizce okuyabilen ve okudugunu anlayan bir kimse orada kedilerin yada köpeklerin rakamlarını yazın dedigini görür..

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
Ben saf saf hiç dikkat etmedim o kedi köpeklere , sayıları baştan başlayarak bi atlayarak sondan başlayarak yazdıktan sonra okumak aklıma geldi meğersem kedileri istiyomuş:D (bundan çıkarılacak ders okumadan bi işe kalkışmayın:p)

XR9

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Kapandımı kapancakmı?

Çünkü şuan için açık ve hatta happy hours var :)

The RapidShare Happy Hours are active right now. Have fun!

sepulchral

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Kedileri ayırt etmek için baya bir uğraş veriyorum bende. Hadi madem kedileri istiyon köpekleri ne diye koyuyorsun ? koyma köpekleri rahat ayırt edelim bizde. Para vermeden indirme ilkesi işte. Adam sinir olsun Pre Acc. alsın bizde kazanalım hesabı görende hiç satış yapmıyorlar zanneder.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.