Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
uzun zamandır adsense kullananların daha önceden başına bu tür olaylar gelmiştir. Şahsen başıma geldi, bir kaç saat içinde gün içerisindeki bütün kazançlar sisteme yansıyacaktır.
Aksamüstü 4 bucuk 5 gibi NEKADAR da az getiri var demiştim ama sanırım bu raporlardaki tıkanıklık saat 4 ten de öncesine dayanıyor ve hala da düzelme yok.
Dedigin gibi. Yeni bir kipirdanma oldu. Ve saniyorum hatta korkuyorum ki bir onceki saatlerdeki tum gosterimler ve tiklamalar google tarafindan yendi. Umarim haksiz cikan ben olurum. Ama madem bir kipirdama oldu neden bir onceki saatleri de yansitmadi?
Icimden bir ses sanki bunun bir kipirdanma degilde yeni yeni calismaya baslama oldugunu soyluyor. Dedigim gibi umarim ben yaniliyorumdur. Yoksa artik bugunki kazanclarimiz icin bir bardak soyle lokumda yanina koyarak guzel bir su iceriz.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.