İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Rastgele sürelerle site için sayfa ziyaretçisi kazanma

seydia

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
19
5 LİNGİ 1 LİNK YAPIYOR, RANDOM GETİRİYOR

farklı kullanımları olabilir diye burada paylaşmak istedim.

http://ForeverAutoHits.com üye olup multi sayfa ekle ye tıklıyorsunuz. 5 adete kadar sayfa ekliyorsunuz. multi sayfalarım bölümünde eklediğiniz sayfalar için bir link veriyor size

bu linge tıklayın, Sayfa her yüklendiğinde eklediğiniz bir sayfa rasgele geliyor.

en güzel yanı bu tıklamalar foreverautohits.com dan geliyor görünmüyor.

farklı şekillerde kullanılabilir.

Savasyok

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
İrframe mantığı siteye başta yarar sağlar gibi görünse de pek yararlı değil bu hit çekme muabbetleri ki adsense filan varsa direk ban yer siteniz

Savasyok

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Burası bir forum değil mi bildiğimiz şeyleri paylaşmak için buradayız zaten. Evet baya bir sistem var bu mantıkla çalışan ama yararından ziyade zararı var bilmenizde fayda var.Şimdi dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz :)

seydia

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
19
Burası bir forum değil mi bildiğimiz şeyleri paylaşmak için buradayız zaten. Evet baya bir sistem var bu mantıkla çalışan ama yararından ziyade zararı var bilmenizde fayda var.Şimdi dilediğiniz gibi kullanabilirsiniz :)

şimdi sen dedin diye kimse kullanmaz. o kadar siteler kapanır,... sağolasın.

Savasyok

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
İyi de bu saldırganlık neden dostum ? Baştan beri herşeyi siz biliyorsunuz diye atar yapan da sensin.

seydia

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
19
İyi de bu saldırganlık neden dostum ? Baştan beri herşeyi siz biliyorsunuz diye atar yapan da sensin.

web siteleri adsense başvurusu yapmadan önce biraz zaman ve ziyaretçi kazanmalı, bu süre ve ziyaretçi için bu sistem süper.

alexa değeri yeni siteler için büyük sorun, alexa değerini yükseltmek için bu sistem süper.

site içinde bir kaç sayfanın farklı süreler ile dolaşılması alexa, google için çok önemli, o yüzden bu sistem süper.

artı olarak foruma yaptığınız ilk ve tek 3 yorumun bu konuya eleştiri olarak yazılması da manidar.

Savasyok

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Dün yazdığınızı silip düzenleme yapmanız daha da manidar.Her neyse ister 3.yorumumdur ister 3000 hiç farketmez.Sanırım bu siteden bir çıkarın var bu kadar savunduğuna göre.Sana çok samimi söyleyebilirim ki bu tarz sitelere güvenip iş yapıyorsan boşa kürek sallarsın.Gel gelelim diğer mevzuya adsenseye başvurmadan önce tabi ki ziyaretçiye ihtiyaç var ama bu doğal ziyaretci siteye sadık olan ziyaretci hit çekmek değil.Hem o süre zarfında sabır etmeniz lazım.İçerikleri özgün girmeniz seo uyumlu makale içeriklerin girilmesi vb. çok işlem var yani insanları yanlış yönetmeyin.Adsense sana reklam verse ne değişicek hit ile günlük 10 k çekiyor olsanda sonrasında hit atamayacaksın o zaman ne olacak :)

seydia

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
19
Dün yazdığınızı silip düzenleme yapmanız daha da manidar.Her neyse ister 3.yorumumdur ister 3000 hiç farketmez.Sanırım bu siteden bir çıkarın var bu kadar savunduğuna göre.Sana çok samimi söyleyebilirim ki bu tarz sitelere güvenip iş yapıyorsan boşa kürek sallarsın.Gel gelelim diğer mevzuya adsenseye başvurmadan önce tabi ki ziyaretçiye ihtiyaç var ama bu doğal ziyaretci siteye sadık olan ziyaretci hit çekmek değil.Hem o süre zarfında sabır etmeniz lazım.İçerikleri özgün girmeniz seo uyumlu makale içeriklerin girilmesi vb. çok işlem var yani insanları yanlış yönetmeyin.Adsense sana reklam verse ne değişicek hit ile günlük 10 k çekiyor olsanda sonrasında hit atamayacaksın o zaman ne olacak :)

düzenlediğim mesajda ok dostum yazıyordu. hatırlama ama sen.

bu sitenin sahibi benim. bu mesajda hizmet Tanıtımı zaten.

kimseyi yanlış yönlendiriyorum. seo lazım değil demedim. ve diğer şeyleri. bu site sürekli kullanılacak ki işe yarasın.

seydia

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
19
konu komple değişti, daha önce dışarıdan bir site üzerinden hizmet alınıyordu, şimdi direk foreverautohits.com üzerinde çoklu sayfa gezindirme başladı.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.