Razer Ürünü Olan Megasoma Mouse Pad Aldım Bundan Bi Kaç Hafta Önce Lakin Hiç Kullanmadım Sayılır En Fazla 3-4 Kez Kullandım Razer Ürünü Kullananlar Bilir Daha Kokusu bile Duruyor 0 Sayılır.
Satma Nedenim Razer İmperator Mouse Alacağım
Ürün yumuşak padlerin rahat kullanımıyla sert padlerin hassasiyetini birleştirmek amacıyla üretilmiş, ayrıca mühendislerde razer padleri tercih ediyor. kullanım konusunda ise şüpheniz olmasın, mouse padinin tanıtım videosunada burdan bakabilirsiniz ->| Razer Megasoma | Gaming Mouse Pad | - YouTube
Piyasa Fiyatı : VATAN COMPUTER - RAZER - MEGASOMA HYBRID PROF. MOUSE PAD ( 350 x 230 x 2 ) - Klavye Mouse Padleri
Benim İstediğim Fiyat : 80 TL
Bunlarda Resimleri :
Satma Nedenim Razer İmperator Mouse Alacağım
Ürün yumuşak padlerin rahat kullanımıyla sert padlerin hassasiyetini birleştirmek amacıyla üretilmiş, ayrıca mühendislerde razer padleri tercih ediyor. kullanım konusunda ise şüpheniz olmasın, mouse padinin tanıtım videosunada burdan bakabilirsiniz ->| Razer Megasoma | Gaming Mouse Pad | - YouTube
Piyasa Fiyatı : VATAN COMPUTER - RAZER - MEGASOMA HYBRID PROF. MOUSE PAD ( 350 x 230 x 2 ) - Klavye Mouse Padleri
Benim İstediğim Fiyat : 80 TL
Bunlarda Resimleri :

Ekleme: güncel.
Ekleme: güncel