Öncelikle bir sürü hosting firmasını denedim ama randıman alamadım hep sorunlar nedeniyle sitelerimiz kapalı kaldı. Artık bunun yaşanmasını istemiyorum.
Olmazsa olmazlarımız:
1) Mutlaka Fatura Kesebilecek ve Firma olacak çünkü şirket siteleri barındırılacak.
2) Devamlı gerek msn gerekse telefon desteği alabileceğiz.
3) Deneme süreci ( 3-7 gün) verebilecek.
Lütfen ilk 3 özelliği taşımayan firma statüsünde olmayan kişiler teklif vermesinler.
İstediğimiz Teknik özellikler:
1-2 GB Alan
30-50 GB Trafik
Sınırsız ftp, mail, domain
Cpanel tercih nedenidir.
08:00 - 16:00 saatleri arası kesinlikle kesinti istemiyoruz(10-15dk olabilir)
Lütfen istediğiniz fiyatları ve tekliflerinizi özel mesajla yoluyla bildiriniz. Yıllık peşin olarak almak istiyoruz (fatura kesilmesi halinde) ama aylık da anlaşılabilir. yani firmanızla çalışmayı uzun vadeli düşünüyoruz. Eğer tüm ihtiyaçları karşılayabilecekseniz lütfen teklif verin. Şimdiden teklifleriniz için teşekkürler.
Olmazsa olmazlarımız:
1) Mutlaka Fatura Kesebilecek ve Firma olacak çünkü şirket siteleri barındırılacak.
2) Devamlı gerek msn gerekse telefon desteği alabileceğiz.
3) Deneme süreci ( 3-7 gün) verebilecek.
Lütfen ilk 3 özelliği taşımayan firma statüsünde olmayan kişiler teklif vermesinler.
İstediğimiz Teknik özellikler:
1-2 GB Alan
30-50 GB Trafik
Sınırsız ftp, mail, domain
Cpanel tercih nedenidir.
08:00 - 16:00 saatleri arası kesinlikle kesinti istemiyoruz(10-15dk olabilir)
Lütfen istediğiniz fiyatları ve tekliflerinizi özel mesajla yoluyla bildiriniz. Yıllık peşin olarak almak istiyoruz (fatura kesilmesi halinde) ama aylık da anlaşılabilir. yani firmanızla çalışmayı uzun vadeli düşünüyoruz. Eğer tüm ihtiyaçları karşılayabilecekseniz lütfen teklif verin. Şimdiden teklifleriniz için teşekkürler.