İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Recep İvedik Hayranları

T

themaniac

Misafir
hocam cok zor bir mevzuuda sayfa acmissin. kolay gelsin. eger 400-500k sayfan varsa uye yaparsin ama 0'dan baslayip yapman cok zor. bende soylemesi.

S

Swat

Misafir
hocam cok zor bir mevzuuda sayfa acmissin. kolay gelsin. eger 400-500k sayfan varsa uye yaparsin ama 0'dan baslayip yapman cok zor. bende soylemesi.

0'dan başlamanın nesi zor olsun ki ?

Beğenenleri hepsi legay yoldan beğendin. Ne otolike yapıldı ne başka bişiy.

T

themaniac

Misafir
hayir zaten 30-50 degil 1000-2000'de yapabilirsiniz. ama hedefiniz buyuk bir sayfa yapmak ise bu cok zor diyorum. genelde bazi unlu kisilerin ilk patladigi zaman acilan sayfalar cok tutar. birde buyuk sayfalar buyuk sayfalar olusturmak icin zemindir. bunu soylemek istedim sadece.
basarilar dilerim size

S

Swat

Misafir
hayir zaten 30-50 degil 1000-2000'de yapabilirsiniz. ama hedefiniz buyuk bir sayfa yapmak ise bu cok zor diyorum. genelde bazi unlu kisilerin ilk patladigi zaman acilan sayfalar cok tutar. birde buyuk sayfalar buyuk sayfalar olusturmak icin zemindir. bunu soylemek istedim sadece.
basarilar dilerim size

Teşekkür ederim.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.