İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Recep İvedik Vizyonda

WebmasterEvi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
3867-recep-b.gif

Tür : Komedi
Gösterim Tarihi : 22 Şubat 2008
Yönetmen : Togan Gökbakar
Senaryo : Serkan Altuniğne , Şahan Gökbakar
Yapım : 2008, Türkiye

Oyuncular

Hakan Bilgin , Şahan Gökbakar , Fatma Toptaş , Tuluğ Çizgen , İsmail Hakkı Taslak

Adamın biri yolda cüzdanını düşürür, başka bir adam tam cüzdanı kapıp kaçacakken Recep İvedik onunla mücadeleye girer. Sonunda, sahibine teslim etmek üzere, evsiz adamın elinden cüzdanı almayı başaran Recep İvedik kafasını çevirdiği anda cüzdan sahibinin çoktan gittiğini farkeder.

Akşam evinde televizyon seyreden Recep İvedik, cüzdanın Antalyalı çok önemli bir iş adamına ait olduğunu öğrenince arabasına atlar ve güneye doğru yola koyulur. Yol boyunca birbirinden komik sürprizlerle karşılaşan Recep İvedik en sonunda Antalya’ya varmayı başarır ve cüzdanı turizmci Muhsin Bey’e teslim eder.

Tam otelden ayrılacakken çocukluk aşkı Sibel’in bir tur otobüsünden indiğini farkeder. Artık Recep İvedik’in tek bir amacı vardır; kendisini tanımayan, hatta hatırlamayan Sibel’e kendini beğendirmek...

yagmayok

1
İyinet Üyesi
Reaction score
89
benim bu filmi mutlaka izlemem lazım...

KONUŞMA LEEEEYN...

Grafix

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
-salih abi sen fayçbuk'a üye misin?

-hayır değilim ama iyi birşeyse olabilirim.

-boşver çok amele doldu orası,bende çıkmayı düşünüyorum zaten.

:D:D

Cagatay

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yarın izleme şansımız olacak inşallah.
yanınızda klozet felan götürmeyi unutmayın, ben götürecem de :D

Neb

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Okuduğum yerde biletleri 5 gün önceden satışa çıkarılmıştı, biraz sakinlesin, gnctrkcll'nin oldugu bi gün arkadaşlarla gideriz :)

Ekstra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Bugün akşam saat 20:00'de kahvaltı yapmaya ocak başına gidiyordum, yan tarafında sinema var, tüm gençler sinemaya hucüm etmişler, full çekiyordu sanırım. :)

T3chn0

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
şimdi sinema'dan geliyorum güzel filmdi ben aşırı beğenmesem de arkadaşlarım bayıldı.

STI

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bende yeni geldim sinemadan argo bayagı fazla ama o karakterinde en büyük özelligi o :)

Neb

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Eh meh kem küm tıs tus..
Recep İvedik karakteri için iyi bir film. Filmde Togan'ın sahneleri cok, yani Togan'ın yönetmenligini yaptıgı belli.
Recep İvedik - 2 çıkacaktır..

Çünkü *********** SPOILER ********** ucu açık senaryo bıraktılar. *********** SPOILER **********

Sodom

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Yarın yer olursa, uyanırsam, kıçımı yataktan çıkarırsam öğlen arkadaşlarla izleme kararı aldık. Yer bulursam izlersem çıkar çıkmaz ileri bir güne bir bilet daha alırım gibime geliyor :)

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.