Merhaba arkadaşlar referans amaçlı 3 adet tamamen sizin istediginiz ozellikte ve bicimde web sitesini ucretsiz olarak kodlayacagim.Kodlayacagim her site % 100 seo uyumlu admin panelli olup isleyisi sizin isteginize gore olacaktir. Her bitirdigim sitenin yayina girmesinden sonra maksimum 20dk icinde sitenin komple indexlenmesini garanti ediyorum.referans amacli sadece 3 tane kodlanacaktir. Logo vs kullaniciya aittir. Sitenin kaynak dosyalari kendime ait sunucuda barinacaktir dosyalar satilik degildir baska sunucuya veya kullaniciya aktarimi olmayacaktir. Siteler tamamen sizin isteginize gore kodlanacaktir. Sansli ilk 3 kisi kendime ait webserverdan ucretsiz bir yil barinacak diger yillar cok cuzi miktar ucret ile yayina devam edecekler.
Ozel uyari:
***** icerikli site teklifi almiyorum
Referans olarak ilk gelen sansli kisinin web sitesi tamamlaninca sonuclari rapor haline getirip yayinlayacagim
Bu girişim piyasada webmasterim diye dolaşan insanlarin webden seodan anlamadigini kanitlamak icin baslatilmistir. Maddi beklenti yoktur.
Ilk konuya ilk cevap yazan 3 kisi siteleri alir
Acil iletisim tel:0538 964 11 99
[email protected]
Herkese bol sans
Ozel uyari:
***** icerikli site teklifi almiyorum
Referans olarak ilk gelen sansli kisinin web sitesi tamamlaninca sonuclari rapor haline getirip yayinlayacagim
Bu girişim piyasada webmasterim diye dolaşan insanlarin webden seodan anlamadigini kanitlamak icin baslatilmistir. Maddi beklenti yoktur.
Ilk konuya ilk cevap yazan 3 kisi siteleri alir
Acil iletisim tel:0538 964 11 99
[email protected]
Herkese bol sans