İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Referens arıyorum!... Aktif Olucam!...

paratik

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar Ben PTC olayına ciddi bir şekilde başlamak istiyorum ve emir altında çalışmaktan sıkıldım!...
Bana 5 tana Sağlam PTC site sölerseniz Referanslarınızla üye olucam ama spam olmasın ve ödeme sisteme uzun olmasın! Çünkü fazla odak almak istemiyorum. Yada tavsiyeniz varsa dinlerim!... Bayada user toplamayı hedefliyorum. Bide Bana referans olan kişi ile devamlı iletişimde olmam gerekiyor bu işi iyi bilen biri olursa sevinirim!.. Takıldığım yerde bana rehberlik etmesi lazım!
Bide ödeme aldığına dair kanıt olursa içimde süpe olmadan kendimi o sitelere verebilirim!...

paratik

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0

KaranLik

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ödelerimi hemen yapıyorlar 2 verdiğim sitede hatta en düşük ödeesi olan paidtoclick 0,01 olanca 12 saat içinde hesabına geçiyor

http://forum.iyinet.com/internetten-para/138217-yeni-basliyanlara-tavsite.html

onbux ise daha ödeme almadım ama çok çabuk para kazana biliyorsun sadece ilk 0,75 e ulaşman gerekiyor ulaşınca 3 ref satın alıyorsun ve 7 günde o parayı çıkarıp daha ilerliyorsun ilk başlarda 1 ay sabırlı olursan ref alarak devamlı kazanıyorsun ve onları kontrol ediyorsun benim şuanda yaptığım olay bu ama her zaman senin gibi direk linkten üye olanlarla daha iyi oluyor çünkü konuşuyorsun görüyorsun ben kullanıyor kullandırıyorum saygılarımla..

tugo45

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
eğer kısa sürede az para istersen bloguma bakabilirsin ;)

payout0-10.blogspot.com

yeşil olanlar ödeme yapıyor ;)

Darkart

0
İyinet Üyesi
Reaction score
56
Arkadaşlar Ben PTC olayına ciddi bir şekilde başlamak istiyorum ve emir altında çalışmaktan sıkıldım!...
Bana 5 tana Sağlam PTC site sölerseniz Referanslarınızla üye olucam ama spam olmasın ve ödeme sisteme uzun olmasın! Çünkü fazla odak almak istemiyorum. Yada tavsiyeniz varsa dinlerim!... Bayada user toplamayı hedefliyorum. Bide Bana referans olan kişi ile devamlı iletişimde olmam gerekiyor bu işi iyi bilen biri olursa sevinirim!.. Takıldığım yerde bana rehberlik etmesi lazım!
Bide ödeme aldığına dair kanıt olursa içimde süpe olmadan kendimi o sitelere verebilirim!...

Belli ki okudugun bir kaç şeyle iyi bir gaz almışsın ancak hata yaparsın. Boşuna zaman kaybedersin.

djsugar1993

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
bu ptc işinin devleri neobux onbux dur
ama bunlar harici tavsiye edebilecegim site yatırım yapınca ödeme alabiliyorsun ref kiralarsın yougetpaidbux
he bide söle bi site var adamların verdigi siteye üye oluyorsun orda yazan miktarı kazanıyorsun ve her üye yaptıgın kişi bası 0,1 kazanıyorsun
http://gptreasure.com/register.php?ref=Djsugar1993
ama bildigim kadarıyla neobuxta ilk ay refinden kimseyi üye yapamıyorsun diye biliyorum

KaranLik

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
onun kafası karışık 1 günde parayı götürcek sanıyor ona önerdim onbux dedim ama dinlemedi :D o farklı arayışlarda sanırım ama bulursa bizede söylesin

site var kurulu bende ptc ptsu hepsi var :D ama fazla kazancım olucak başka 1 yönetem bulursa harbiden bırakim uğraşmayı :D onun istediği refle ona çalışim..

djsugar1993

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
karanlık en son yolladıgım siteden ıp res yaparak kendim üye ol deli gibi para kazan ıp res attıgında bilgisayardan cokieleride sil

sonses10

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Şu an aktif olarak kullanmakta olduğum 10 adet site mevcut hiç biriside spam değildir. Ödeme aldıklarımda var yeni başladıklarımda. Eğer düşünürsen iletişime geçebilirsin. Elimden geldiği kadarıyla yardımcı olurum.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.