İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

registerhosting

S

ssevim

Misafir
iyi günler,,,

registerhosting.net ile ilgili bilgi ve düşünceleriniz nelerdir acaba ..nasıl bir yerdir..burdaa benimle paylaşabilirmisiniz ?

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
acıkcası ben baydır biliyorum orayı suana kadar sorun görmedim yanai kimse kötüleyici bir yazı yazanı görmedim. ( kendi fikrim )

dorm

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben de ordan host almıştım teknik destek sıfır. daha sonra bıraktım. tavsiye etmem

S

ssevim

Misafir
firma değilde nedir peki ? firma olmadığını yazıyorsan ne olduğunada bir açıklık getir bence..ki bizde işimizi ve ne yaptığımızı bilelim..

Teşekkürler...

C

constantine

Misafir
Arkadaşlar uzak durun bu firmadan. Birçok arkadaşımın bu firmada rezil olduğu sitelerinin kapatıldığına şahit oldum. Üstelik telefonları her zaman kapalı teknik destek 0 şirket diye birşeyleride yok.

S

seven7

Misafir
phiberoptic' Alıntı:
www.registerhosting.com.tr firma değilse .com.tr yi nasıl alsın ?????*

onunda sahte yolunu bulmustur sen kafani yorma...
o kadar dolandirdigi insandan sonra :)

neyse beni baglamaz ben bildiklerimi,gorduklerimi,duyduklarimi soylerim.

asil komedi girin registerhosting.net e insan kaynaklari bolumune bakin :) super yaw valla :D

yeniwebmaster

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
ÖNEMLİ DUYURU...

REGISTERHOSTING.NET 22 Ağustos 2005 tarihi itibari ile HOSTGRUP tarafından devralınmıştır.

22 Ağustos 2005 önce hizmet almış olan müşterilerin bilgilerini güncelleştirmesi gerekmektedir. Bilgilerini güncellemeyen müşterilerin yaşayabileceği sorunlardan HOSTGRUP sorumlu değildir.

dll

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
Haklarında dolandırıcılıktan suçlama olmuş ve firmayı başka birilerine devredip ortadan kaybolmuşlar. Yeni sahipleri öyle diyor :)

T

Turkish

Misafir
dll' Alıntı:
Haklarında dolandırıcılıktan suçlama olmuş ve firmayı başka birilerine devredip ortadan kaybolmuşlar. Yeni sahipleri öyle diyor :)

Aynı Benim Başıma Gelen Gibi olmuş demekki Adam Sömürmüş Biz Devraldık Sonra...

ama birşey dikaktimi çekti arkadaşlar...

registerhosting.com.tr adresine girilmiyor...

registerhosting.net'e giriliyor...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.