İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Reject nedenine bakin

feverinlove

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sitem www. c h e r e z .com , su sn server degistiriyor ve aksama acilacak bakmak isteyenler icin soyledim.

Wordpress kullaniyor, bu script dunyadaki 2. ve ya 3. en buyuk blog scripti. Ve benim google adsenseden aldigim cevap...

Google AdSense'e olan ilginiz için teşekkürler. Program uzmanlarımız
başvurunuzu gözden geçirdikten sonra, program kurallarımıza uymadığını
gördüler. Bu yüzden, sizi şu anda Google AdSense'e kabul etmemiz mümkün
değil.

Başvurunuzu aşağıda listelenen sebeplerden dolayı kabul etmedik. Eğer
bu sorunları çözebilirseniz, lütfen bu e-postaya değişiklikleri
yaptıktan sonra yeniden gözden geçirilme için bir cevap gönderin.

Sorunlar:

- Zor site dolaşımı

Ama yuh yaaa....

KerneL32

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
@feverinlove ben kendi yazdigim uyelik olmayan arkadaslik sitesi olmayan ( haber ve guncel bir site sadece yazi uzerine ) sitem icin icerik uygunsuzlugu ( arkadaslik sitesi ) tepkisi aldim. nedeni ise sagda bir koseye bir arkadaslik sitesinin ( kendime ait ) arama kutusunu koymustum ...

Baska bir email ile tekrar basvur kabul edileceksindir.

KerneL32

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Cogu zaman incelemiyorlar olabilirsin. Cogu zamanda direk cevap gonderiyorlar. Buda basima geldi. Bu kadar cok sey nasil basina gelir diyceksin soyliyeyim kac kez basvurdugumu bilmiyorum. En son basvurdugumda kabul edilen sitemi soyleyeyim. Bos bir site yaptim sadece giris icin tiklayin yazdim tiklayinca da diger siteme yonlendirdim. bu sitem kabul edildi ... hatta soyleyeyim de adresi www.gencalem.net :) goreceksiniz ki sadece giris yaziyor ve tikliyorsun mp3 siteme gidiyor. Bilmiyorum yani bu benim gorusum ...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.