İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Reklam ajans tuzağına düşmeyin

merSinLi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
valla 2 hafta açık kaldı orası. 17 milyon mu ne yapti yazık vallahi sana son derece katılıyorum bende cektim reklamı hesabı felan hiç bilmiyorum. 17 milyon yandı onu biliyorum. yalnış hatırlamıyorsam öyleydi ya 17 ya 15.

kutver

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
savunduğum tez gene doğru çıktı;
googleden başka para veren görmedim..

cengizzz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar... anlaşılan 0.07 euroluk gibi küçük hesapları kapamamışlar :) diğerleri imha edilmiş. ne diyelim beddua edecek halimiz yok ya, HELAL OLSUN diyorum :cool:

H

hengame

Misafir
:) smsnet.com.tr nin satış ortaklıgı bulamadım ben yaw url de yardımcı olursanız sevinirim!!!!

cengizzz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hengame' Alıntı:
:) smsnet.com.tr nin satış ortaklıgı bulamadım ben yaw url de yardımcı olursanız sevinirim!!!!
banada acil lagzım o yaw. smsnet.com.tr satış ortaklığı yeni konumu açsak acaba konuyu sptırmayalım yeni konu açalım. benim içinde önemli bir konu.

VazgectimSenden

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben aldım yahu adam babamın oğlu mu yalan dicem.. ilk zaman o kepçeyle tıklamaya para veriyodu hemen miktarı taömamlayıp parayı çektim..

cengizzz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
VazgectimSenden' Alıntı:
ben aldım yahu adam babamın oğlu mu yalan dicem.. ilk zaman o kepçeyle tıklamaya para veriyodu hemen miktarı taömamlayıp parayı çektim..
:eek: ben dolduramadım ki :D

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.