İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Reklam Ajansları?

E

Expert

Misafir
Konun reklam alışverişiyle ilgili olmadığı için buraya yazıyorum.

İnternette tek tek sitelere reklam vermek yerine,bünyesinde barındırdığı siteler sayesinde toptan reklam yayınlayan siteler hangileri?

Bu ajansın websitesi portfoyü geniş olmalı ve tıklama başına ücretlendirme yapmalı.

Bildiğim sadece anahtars.com var,ona başvurdum bilgi bekliyorum.

Başka hangileri var?

Cevaplar için şimdiden sağolun.

E

Expert

Misafir
Evet tam şu anda ona bakıyorum.Ama tam olarak ayrıntılı bilgi yok.Menüyü doldurmuşlar ama başlangıç için yararlı bir bilgi yok.

komikhane,reklamz'nin tıklama başı ücretlendirme tarifesi hakkında bir bilgin var mı?bir de görünüşe göre büyük bir şirket,daha düşük bütçeli reklamverenleri kabul ediyor mu?

E

Expert

Misafir
Teşekkürler,güzel.

Peki bu şirketlerin çalışma şartları nasıl?

Yani ben kredi alacağım,bannerı göndereceğim.Bu şirket sitelerimi,kendi üye sitelerinde yayınlayacak,ben de tıklama başı sabit bir ücret vereceğim değil mi?

Eğer böyleyse bu tıklama başı ücret siteden siteye değişecek mi?

xfatihx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bence telefon acip sorarsan detaylı bilgi verirler kredi satin alirsin muhtemelen istedigin sitelerde reklamin yayinlanir.

E

Expert

Misafir
evet,yarın elbette öyle yapacağım.ama şimdi merak ettiğim için soruyorum.sabaha kadar beklemek çok zor olacak.
peki kredi olayını da anladım.
son soru,tıklama başı ücret siteden siteye değişir mi?

gifted

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
komikhane' Alıntı:

Peki bu siteler yayımcı olarak banner yayınlamaya ne kadar veriyorlar ve güvenirler mi acaba?Hayır hep Türk güvenilir reklam veren olmadığından yakınıyoruz bunlar eğer güvenilirse onlarında bannerlarını yayınlanabilir???

caper

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Genelde onlar seni seçiyor. Her önüne gelen siteyi kabul etmiyorlar. Öncelikle ziyaretçi profilinin belli olması gerekli. Eğer sen her şeyden olan sitelerden yaparsan kırk takla atsan bile kabul etmezler.

Belli bir kitleye kaliteli içerik sağladığında ise onlar teklif sunar.

E

Expert

Misafir
Siteler için teşekkürler.

Medyanete zaten başvurmuştum,cevap gelmedi.

Telefonda nereden arıyorsunuz dediler.Turkcell Reklam Departmanından arıyorum diyemediğim için sallamadılar.

Zapmedyaya bakıyorum.

Ama sanırım benim gibi orta bütçeli biriyle çalışacak iyi site yok.Var olanlar pek kasıntı duruyor.

Webmasterlarla tek tek görüşmeye devam ediyorum.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.