Arkadaşlar Merhaba,
Önceden böyle bir kampanya yapmıştım ve bir çok kişiyle çalışma fırsatımız olmuştu. Bazılarınından iyi dönüş aldık, bazılarından istediğimiz dönüş olamadı ama herkes künefemizin tadına baktı. Dönüşüm iyi olan sitelerle uzun süreli çalıştık.
Bu ay yine bir kampanyamız başlıyor sadece kampanya yapmanın yetmeyeceğini düşünüyorum ve kampanyalarında reklamlarla desteklenmesi gerektiğini biliyorum.
Sizde böyle bir kampanyada bizlere destek olmak isterseniz msn ekleyip yada buradan site bilgilerinizi hitinizi iletirseniz sizinlede çalışabiliriz.
Tüm ürünler adresinize KARGO BİZDEN olarak gönderilecektir.
Banner olarak çalışacağız dileyenler splash yada popup ta teklif edebilir.
Siz sitenizi , hitinizi ve teklifinizi sunun bizde teklif uygun olursa hemen çalışmaya başlayalım.
Site sınırı yoktur uygun olabilen tüm sitelerle çalışacağız.
absürt siteler kampanyamıza dahil degildir.
Verilecek reklam türü Künefedir.
msn [email protected]
Saygılarımla.
Önceden böyle bir kampanya yapmıştım ve bir çok kişiyle çalışma fırsatımız olmuştu. Bazılarınından iyi dönüş aldık, bazılarından istediğimiz dönüş olamadı ama herkes künefemizin tadına baktı. Dönüşüm iyi olan sitelerle uzun süreli çalıştık.
Bu ay yine bir kampanyamız başlıyor sadece kampanya yapmanın yetmeyeceğini düşünüyorum ve kampanyalarında reklamlarla desteklenmesi gerektiğini biliyorum.
Sizde böyle bir kampanyada bizlere destek olmak isterseniz msn ekleyip yada buradan site bilgilerinizi hitinizi iletirseniz sizinlede çalışabiliriz.
Tüm ürünler adresinize KARGO BİZDEN olarak gönderilecektir.
Banner olarak çalışacağız dileyenler splash yada popup ta teklif edebilir.
Siz sitenizi , hitinizi ve teklifinizi sunun bizde teklif uygun olursa hemen çalışmaya başlayalım.
Site sınırı yoktur uygun olabilen tüm sitelerle çalışacağız.
absürt siteler kampanyamıza dahil degildir.
Verilecek reklam türü Künefedir.
msn [email protected]
Saygılarımla.