İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Reklam alımları başlamışdır ( Tekil : 12000 )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

LoRD_YenGeC

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bu sayfanin en altinda zaten konun var arkadasim tekrardan acmana gerek yok ordan devam edebilirsin...
bu arada ben siteye ve verdigin linke giremedim.bilgin olsun

edit : Arkadasim gercekten tebrik ediyorum hitin 6 gunde
hit=hit*2 olmus maşallah....umarim daha iisi olur..begendigimden soyluyorum yanllis yerlere cekme. :D

RemiX

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
tekil ozaman 6000 di :) suanda 12000 yani yeni rekla msecenekleri icin actim :) DNS ayarlarında sorun vardır ip lerini guncelle bence.

RemiX

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sitemden dolayi... Gamzeye ninde az cok katk1si var tabi

U

ultraturknet

Misafir
Adsense'de de aşmışsın bu arada, özellikle "sağlıklı olun" mesothelioma sayfası çok iyi.

L

Limitsiz.Net

Misafir
Güzel bir sistem hiti topluyacağı belli idi ancak spam olayı kötü şikayet ederler aynı zamanda pop-up acmaya devam edersen google sayfaları siler bence bu hiti yakalamısken reklam almak yerine kullanıcı cekmeyi denesen cok daha iyi olur tabi yinede sen bilirsin

RemiX

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
popup lar reklam parasını odeyene açarım... Hit konusunda endişem yoq. Şuanda tekil 15000

komikhane

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ultraturknet' Alıntı:
Adsense'de de aşmışsın bu arada, özellikle "sağlıklı olun" mesothelioma sayfası çok iyi.

çok mu iyi. böyle site olurmu kardeşim... ne içerik var ne bişey. sırf reklam pop-up. zaten sizin yüzünüzden internet çöplük sitelerle dolu !!!! :mad: :mad: şimdi hemen biri çıkar ne diyosun sen falan? hemen kururlar... :cool:

RemiX

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bu forumda ne ladar bos insan var

Bu baslik geyik ici nacilmadi tamam mi istersen geyik diye basli kacayim oraya konus emege saygi gostermesini ogren. ben kimsenin isine karismiyorsam kendi isimede karisilmasini istemem. Yol gosterilir ama bu kadarida fazla kelin ilaci olsa basina surerdi. Simdi herkes isine gucune baksin.

RemiX

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
+ beni taniyan taniyor. tanimadigin kisiler hakkindada bos konusma. Kendi yapacaklarini sorgula. Nasil iyiye gidebilirim diye ugras baskalariyla ugrasacagina. Burada boyle yaparak bir yerelere gelemesssin... Zamanla ogrenirsin belki

NOT : Kedi uzanamadigi cigere mundar der...

komikhane

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ben geyik yapmıyorum tamam mı? doğruları söyliyince zorunuza gidiyo dimi? sen ne emeğinden bahsediyosun? siten de içerik mi var? bi giriyosun önüne 1000 tane pop-up çıkıyo. zaten hertaraf reklam dolu! yazı farklı link farklı! bide sen bana emekten bahsediyosun. İNTERNETİ ÇÖPLÜK SİTELERLE DOLDURDUNUZ....

komikhane

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
RemiX' Alıntı:
+ beni taniyan taniyor. tanimadigin kisiler hakkindada bos konusma. Kendi yapacaklarini sorgula. Nasil iyiye gidebilirim diye ugras baskalariyla ugrasacagina. Burada boyle yaparak bir yerelere gelemesssin... Zamanla ogrenirsin belki

NOT : Kedi uzanamadigi cigere mundar der...

sen benim kim olduğumu biliyomusun ki konuşuyosun ! benim 58 tane web sitem var. ve çoğu 10.000 hitin üstünde !!! BOŞ BOŞ SİTELER YAPIPTA MİLLETE AHKAM KESMEYİN. sende bunu zamanla öğrenirsin boşver...

RemiX

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
o gordukleri nreklam ve popuplar ucret karsiligi al1nmisdir tamam mi. sevabina koymadik. 58 siten olmus ama demekki zamanla birseyler ogrenememissin.

komikhane

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
tamam kardeşim senle daha muhattap olamıcam. kolay gelsin. iyi çalışmlar herkese...

RemiX

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Saol. Sanada kolay gelsin.
Adminlerden bu konuyu kapamasini rica ediyorum hedef disina tasdi...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.