İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Reklam Alırken Dikkat!

M

mavidusler

Misafir
Phpkolik.Com adresli sitemize http://www.diyarhost.net reklam verdi. Reklamı yayınlamaya 2 Mart 2005 Çarşamba günü başladık. Ödemeyi Cumartesi günü yapacağını söylemişti ve biz de bu konuda tolerans gösterdik. Cumartesi günü ödeme olmadı, daha sonraya sarktı. Ödemenin yapılacağı ana kadar 7 Mart günü bütün reklamlarını kaldırdık. Aradan geçen zaman zarfında ödemeyle ilgili hiç bir gelişme olmadı. Bugün itibariyle artık kendilerinin sektördeki "basit"liklerini iyice anlayınca reklam konusunu tamamen kapattığımızı ve şu ana kadarki kullanım bedellerinin tarafımıza ödenmesi gerektiğini bildirdik. Kendisi bunu ancak kendisine yakışacak sözlerle karşıladı. Bir de beni oldukça güldüren lamerca saldırı tehditlerinde bulundu. 17-18 yaşındaki çocukların bu tür saldırı tehditlerine alışmıştık ama doğrusu iş yapmaya çalışan, her ne kadar o kalibrede olmasa da insanlara hizmet ettiğinden bahseden birinin bu kadar zavallı olabileceğini tahmin edemiyordum.

Bu mesajı yazmamım sebepleri:
1) Hosting almayı düşünüp de yolu bir şekilde diyarhost.net'e uğrayacak arkadaşlarım uzak dursunlar
2) Kendi hakkını talep eden bir insana ancak kendi "insan" kalitesine yakışacak sözler sarfeden, siteye saldırıda bulunacağını iddia eden birinden mümkünse değil reklam, selam bile almasınlar.

Bilginize...

ploop

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
- prensip olarak zaten sonunda host kelimesi bulunan şirketlerle işim olmaz.
- her anlaşmazlıkta forumda başlık açılmasından rahatsız oluyorum kullanıcı olarak.

M

mavidusler

Misafir
ploop' Alıntı:
- her anlaşmazlıkta forumda başlık açılmasından rahatsız oluyorum kullanıcı olarak.
Aslında bu tür basit şeylerle forumun meşgul edilmesi bence de hoş bir şey değil, ancak insanların bilgilendirilmesi ve düşülen bir yanlışa bir başkasının düşmesini engellemek adına bunu yazma ihtiyacı hissettim. Üstelik ortada bir "anlaşmazlık" değil, "hak yeme" vardır ve ikisi birbirinden farklı şeylerdir.

dll

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
0
bence bunu hostbul nette firma yorumlarına yaz. Belki etkili olabilir.

M

mavidusler

Misafir
Elimden geldiği kadarıyla her platforma yazacağım. Amaç 3-5 kuruş değil, web ahlakı.

S

Senbul

Misafir
Zaten mantıklı dusunursen reklam parasını almadan reklamı yayına almak buyuk yanlıs.Kim olursa ne olursa olsun para almadan reklamı yayına sokmam.
Hostbulda firma yorumları bolumune yazman gayet mantıklı bir iş olur.

M

mavidusler

Misafir
İşin komik tarafı da şu: Reklamı aldığımız ilk günün akşamında yine bu forumdan bir arkadaşımız (isim vermeyeyim ama kendisi açıklayabilir) daha da fazla para ödeyerek reklam vermek istedi. Ancak ben bunu etik olarak doğru bulmadığım için bu teklifi geri çevirdim. Yani her durumda ben zararlı çıkmış oldum.

E

erotikbul

Misafir
:) Merhaba. O kişi benim, ismimi vermek istemediğiniz ve o zamanki ahlaklı davranışınızdan dolayı size teşekkür ederim.

Sitenizi, işim gereği düzenli olarak takip eden biri olarak, yapacağımız yapılanmadan sorna size reklam vermek istemiştim. Sizin reklam anlayışınızı öğrendikten sonra, sitenize çok uzun süre reklam vermeyi düşünüyorum. Tabii ki her zaman yaptığım gibi, reklamın parasını önceden vermek koşulu ile. :)

Neyse, piyasamız ne gibi adamlar olduğunu görüyor en azından bu tip deneyimler ile.

BIRBEY

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
iletişim adresi oLarak hotmaiL msn adresi veren teLefon oLarak da sabit teL degiL cep teL verenLerden bedava biLe verseLer host aLmam aLınmasını da tavsiye etmem... mavidusLer arkadasım bir Laf var hepimiz biLiriz "Bir musibet bin nasihatten iyidir" bundan sonraki caLısmaLarında basarıLar. Ayrıca guzeL bir siteniz var tebrik ederim...

worshiphim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hahahahahahahah "türkiyenin bilişimli hosting firması"
ana sayfaya bak ver notunu

Desix

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Siz siz olun ücretini almadan servis veya hizmet sağlamayın derim ben..
Para peşin.. Sonra hizmet..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.