İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Reklam izle kazan nedir ya bilen varmı ?

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
Ya millet tutturmuş reklam izle kazan olayına bugun 3-4 tane reklam izle puan kazan hediye kazan gibi şeyler gördüm ya millet tv de reklam gelince ceviri internette izleyerek para kazanma nedir.

Reklam veren firmalar bundan ne kazancı olur sırf para için acıp gösterim yapmasını saglamaktam başka bişi olmaz hedef kitleye ulaşmaktan cok uzak bir yöntem bu.

Kriz de böyle projelerin nasıl ayakta durdugunu cok merak ediyorum.

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Hedefli reklamda 1 tıkın değeri 1 dolar ise, 100 kişiye bu şekilde gösterip 0.01 ödeyebilirler gösterim başı. 100 kişiden birisinin birkaçı ilgi duysa zaten pazarlama harcamasını geri döndürebilir. İkinci olarak da marka bilinirliğini arttırıyor. Bu tarz programlara katılan insanlar her ne kadar para kazanmak için katılıyorlarsa da, aynı zamanda birer tüketiciler ve onların ihtiyaçlarının bu reklamdakilerden biriyle kesişme ihtimali olacaktır.

A

a.ışık

Misafir
gereksiz bir olay bu bence. reklamları izleyenlerin %99.9'u belli süre izle para kazan mantığına gütmektedir, içeride tanıtılan reklamdaki ürünün bir önemli faktörü yoktur düşüncesindeyim

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Ee sizin sürekli reklamını yaptığınız kendi servisiniz de izleyicilere belirli bir şeyi izlemeleri için bişeyler vermiyor mu?

qupal

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Ben kendimde izliyorum ama Bunun sonucunda Plastation aldım.
Yoksa tv dede reklamını görüyordum. ama almıyordum, bence mantıklı ve zekice

nettle

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba,

Amaç para kazanmaksa gönderilen mailleri okuyarak yılda 1-2 lira kazanırsın, gereksiz ve boşa harcanan bir zaman olur. Ama qupal in dediği gibi bazen dikkati çeken ürünler ve siteler olabiliyor. Bu kısmı daha kullanışlı ve avantajlı.

Kolay gelsin..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.