türkticarette kayıtlı, orda hesap açıp transfer edilir nevaria.org uygun reklam karşılığında pm atın
5 Mart 2006 #1 S shopyland 0 Onaylı Üye Üye Katılım 6 Ocak 2006 Mesajlar 249 Açılan Konu 56 Tepki puanı 0 türkticarette kayıtlı, orda hesap açıp transfer edilir nevaria.org uygun reklam karşılığında pm atın
5 Mart 2006 #2 S SatlikDomain Misafir Domain banlı acaba? siz kayıt ettiğinizde domain daha düşmüşmüydü ? yoksa domaini kaydeden ilk sizmisiniz?
Domain banlı acaba? siz kayıt ettiğinizde domain daha düşmüşmüydü ? yoksa domaini kaydeden ilk sizmisiniz?
5 Mart 2006 #3 S shopyland 0 Onaylı Üye Üye Katılım 6 Ocak 2006 Mesajlar 249 Açılan Konu 56 Tepki puanı 0 banlı değil ilk kaydeden benim kullanmadığım için reklam karşılığı veriyorum
5 Mart 2006 #5 S shopyland 0 Onaylı Üye Üye Katılım 6 Ocak 2006 Mesajlar 249 Açılan Konu 56 Tepki puanı 0 açıklama almak isteyen çok var reklam karşığı veya parayla bende şaşırdım bu kadar rağbet göreceğini ummuyordum. herkese teşekkür ederim fikrimi değiştirdim düello ya davet ediyorum ? dolar veren alır
açıklama almak isteyen çok var reklam karşığı veya parayla bende şaşırdım bu kadar rağbet göreceğini ummuyordum. herkese teşekkür ederim fikrimi değiştirdim düello ya davet ediyorum ? dolar veren alır
5 Mart 2006 #6 E emrearslan87 Misafir ben reklam karşılığı sadece kabul ederrim yoksa diğer arkadaşlara kalsın
5 Mart 2006 #7 S shopyland 0 Onaylı Üye Üye Katılım 6 Ocak 2006 Mesajlar 249 Açılan Konu 56 Tepki puanı 0 açıklama domain verilmiştir