yatırmıyorum paranı ananı getir ona elden vericem bunlarıda birer bier screen ediyorum iyi bir delil
--------------------------------------------------------------------------------
From:
[email protected]
To:
[email protected]
Subject: RE: paramı öde
Date: Tue, 3 May 2011 17:14:00 +0300
lan banamı adi diyorsun şerefsiz 230 TL s... beni i oğlu it bütün yazışmaları verdim avukata vekaletide verdim sen benim 230 TL mi ödeme
http://www.teknopaylasim.net bu sitede seninmiş seninle mahkemede görüşücez sen dur daha sen beni dolandırıcak adammısın lan şerefsiz nesine.com misli.com lada görüştüm yapılan ödemeleri doğruladı seninle uğraşıcam olm beni dolandırmanın ne demek olduğunu gösterecem sana sahtekar şerefsiz adi köpek bi de adi diyorsun senin ...... adam ol
Garanti Bankası
Şube Kodu: 727 ( Bursa Eski Garaj Şubesi )
Hesap no : 6642302
IBAN: TR68 0006 2000 7270 0006 6423 02
HASAN AYDEMİR
bu hesabıma hemen istiyorum 230 TL mi şerefsiz seni inşallah ödemezsin nasıl olsa mahkemede görüşürüz senle savcı nesine.com ve misli.com dan alsın adres ve kimlik bilgilerini görürsün
--------------------------------------------------------------------------------
From:
[email protected]
To:
[email protected]
Subject: RE: paramı öde
Date: Tue, 3 May 2011 13:20:30 +0300
From:
[email protected]
To:
[email protected]
Subject: paramı öde
Date: Fri, 29 Apr 2011 09:14:01 +0300
Engin 230 TL yi ne zaman ödüycen terbiyesiz herif paramı ver paramı hesabımda istiyorum seni btün sitelerde reklam edicem elimde konuşmalarımızın tutanakları var bunlarıda bilişim suçlarına şikayet edicem nasıl olsa elimde ödeme dekontum var bak sana neler yapıcam terbiyesiz paramı hemen gönder
http://forum.iyinet.com/istek-sikay...gim-halde-reklamim-yapilmadi.html#post1054225
bu daha başlangıç sahtekar dolandırıcı seni sen benim seni bulamayacağımımı sanıyorsun görüşücez senle şerefsiz
ulan adi herif hesap numaranı ver
-----------------------------------------------------------------------------------
işte arkadaşlar bu sahtekarla olan görüşmem ben savcılığa suç duyurusunda bulundum ama polisten önce ben bulucam yemin ettim bu terbiyesizin dolandırdığı bi sürü kişi varmış o arkadaşlarada tavsiyem ellerindeki dekontlarla savcılığa suç duyurusu yapsınlar veya dolandırılan başka arkadaşlarda dolandırıcıların yakasını bırakmasınlar hakkınızı arayın arkadşalar 10 TL dahi olsa bugün 10 TL dolandıran yarın devleti dolandırır unutmayın
[email protected] bu bu engin terbiyesizin 2. msn adresi arkadaşlar dikkat edin bu terbiyesize
Ekleme: bu dolandırıcı hakkında dün itibari ile avukatın aracılığı ile suç duyurusunda bulunup yasal takip başlatılmıştır