Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Kayıt Ol

Reklam verilecek Siteler ARANİYOR.

M

mondat

Misafir
hitleri 6000+ olan siteler lütfen bu sekilde belirtsin en kısa zamanda kontak kurulacaktir.

msn:
site:
hit:

M

mondat

Misafir
........

siz cok aptalsiniz veya ben yazmadim geri zeklaılar ben msn adresiniz isedim deli etmeyin lütfen bundan sonraki yazacaklar msn adreslerini yazsin bu tur moran embesillerle urasmak istemiyorum...

dll

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
192
Burasıda coluk cocuk forumuna döndü... Her önüne gelen yalandan birşeyler yazıp birde üzerine hakaret ediyor !

Sport

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
84
allam daha neler göreceğiz bakalım...

mexut

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
62
mondat' Alıntı:
siz cok aptalsiniz veya ben yazmadim geri zeklaılar ben msn adresiniz isedim deli etmeyin lütfen bundan sonraki yazacaklar msn adreslerini yazsin bu tur moran embesillerle urasmak istemiyorum...

msn kullanmıyorsak ne olmus, ne kadar pasif insan gelmeye basladı buraya..

KerneL32

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
47
Herkes kendi karakterini ortaya koyuyor. Arkadaslar kimse bu arkadasin reklamini kabul etmesin bence ... Saygisizlik etmek neymis kendisi ogrensin.

( Closed )

ReferXchange

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
40
arkadaşlar sizden bir ricada bulunacağım..
lütfen hakaret eden ve biraz önce banlanan bu arkadaş gibi aşağılayıcı mesaj atan kişilere karşı forumun çoluk çocukla dolduğu yönünde eleştirilerden kaçının.
ben 33 yaşındayım ve bu forumda çoğu 12-18 yaşındaki arkadaşın bu işi çok iyi yürüttüğünü ve çok saygılı davrandığını görüyorum. Bence uygunsuz davranışların yaştan çok ahlak ile ilgisi vardır.

"akıl yaşta değil baştadır"

saygılar...