Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
merhaba sohbet + eğlence içerikli olan bir sitem için pr si 4 - 5 .... diye giden sitelere text reklam vermek istiyorum reklam almak istiyen olursa lutfen pm ile bilgi versinler.
www.eksiportal.com
tekil: 3500 +
txt link, reklam kutucukları : 25 YTL
( reklam verirsen linkin türkiyeden girişi olmayan fakat pr5 olan eksiforum.com'a eklenecektir )
bende alabilirim reklam dimi sitem yeni ama gelecek pagerank 4 diyo tabi verirsen aylık 10 ytl en tepede benim bannerin yanında google ve digerleri gelir gelmez indexliyo
merhaba gelen kutusunun doldugunun farkında değildim simdiye kadar 6-7 site ile anlasma yaptık 4 ünün parasını yolladım ve daha bir cok pr si olan siteye reklam vermek istiyorum lutfen pm atın ve görüşelim
merhaba simdiye kadar anlaşma yapılıp ödemeleri yapılan siteler sayfa.com
3le.net
games.lg.web.tr
mizahdelisi.com
internetrehberi.net
2ymusic.com
forumneuro.com
ödemesi yapılmamış ve anlaşılmış bir kaç site daha var insallah onlarında ücretlerini bir kaç gün içerisinde havale edeceğim saygılarımla
evet arkadaşlar pr 5 olan klarnet.net ile anlaşma yapılmıştır ilgilenen butun arkadaşlara teşekkür ederim ve reklam vermeye devam ediyoruz lutfen pr değeri yuksek olan arkadaşlar pm yollasınlar saygılarımla
merhaba arkadaşlar reklam vermeye devam ediyorum websayfalari.com - suursuz.com ile anlaşma yapılıp ücretleri ödenmiştir pr değeri 4 - 5 ve üzeri olan bir kaç siteye daha text reklam vermeyi düşünüyorum lütfen pm yollayınız veya hiti yüksek olan bir kaç siteye de text reklam verebilirim lütfen bilgileri pm olarak yollayınız.
Site Adresi: www.donanimmerkezi.com
Pr Değeri:5
Gpr Değeri:5
Tekil Hiti:2000-2500
Alexa:36.017
Google İndexli Sayfa : 70.000
Anasayfadan dışarı direk çıkış link sayısı : 1 (alexa ve google banner ları hariç)
Talep edilen Ücret:40 ytl/ay text reklam
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.