İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

reklam yayınlayabilen varmı:)

favorites

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
adowords kampanyası bitti mi acaba?eski taktiklerimi deniyorum ama nafile..yemiyor artık:)
özellikle bugün..4 değişik site denedim..short URL denedim..ı - ıhh..reklamlar çıkmıyor..
var mı özel taktikleriniz?yazın da faydalanalım..:)

E

eTre

Misafir
bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine denedim professional hesabı adwordsün şöyle bir durum var sadece 1 tane mail acıyorsunuz normal bi şekilde hesaba kaydoluyorsunuz faturalandırma tercihlerini dolduruyorsunuz sonra pro ya başvuruyorsunuz ama prodan geçebilmek için şu reklamlar cıkmıyor yazısının kalkmış olması gerekiyor yani başvurabilmek için 1 saat filan bekliyceksiniz onaylandıktan sonra gmail uzantılı mail girmediğiniz takdirde proya eklediğiniz maillere onay gerekmiyor yani mail açma külfetinden kurtulmuş oluyorsunuz ve ilginç bi şekilde normal hesaplardan daha kolay reklam cıkıyor aynı taktiklerle aynı anda 2 gol yani hem mail açma derdinden kurtul hemde reklamlar çalışsın ama söylemedi demeyin arada 1-2 hesapta yine yarısına gelip durmalar oluyor. E bu kadar klavye eskittikten sonra bi rep i fazla görmezsiniz :p

favorites

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
ben birşey anlamadım valla. sabah sabah kahveyi çok içtim sanırım
biraz daha yalın anlatırmısınız rica etsem:)

E

eTre

Misafir
ya bende yeni uyandım biraz salakça saçma olmuş pardon :)
açıkçası olay şu normal bi şekilde üye olun senin anlattığın gibi forumda sonra pro ya başvurun proya giriş yapın oradan ekleyin yeni hesap mail açmanıza gerek yok proda onay istemiyor maile sonrada kuponları ekleyin maillere normal hesapmış gibi kullanın ben ve bana söyleyen arkadaşımın kullanımına göre pek sorun olmuyor tek diyebilceğim bu ama kesin diildir tabiki

favorites

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
peki deneyeceğim. + rep
başka deneme - yanılma yapan varsa paylaşsın lütfen

E

eTre

Misafir
ya normal yöntemlerden etkili cünkü extradan mail acma derdinden kurtuluyorsun her halukarda + sı var :p

calisko

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Ben her kupon için başka bir bilgisayar kullanıyorum hiç sorun çıkmıyor. Ama aynı bilgisayardan 2. bir reklam yayını başlatmaya kalkınca yayınlanmıyor. Cookileri silmek ip değiştirmekte işe yaramıyor. İşyerindeki bilgisayarları kullanıyorum yakında sokaklara cıkıcam kafe kafe dolaşacam :)

calisko

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
favorites' Alıntı:
aynı site içinmi kullanıyorsunuz?farklı sitelermi?

2 site var ama biri diğerine yonlenmiş durumda sırayla ikisinede açıyorum hesap. Aynı anda ikisine birden reklam vermiyorum ozaman çalışmıyor.

sertac82

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
yonver.com veya yonlendir.com dan her kupon için 1 isim alıp isimleri siteme yönlendiriyorum.
1 saatlik aralarla hiçbir google software i barındırmayan pc ve opera browser ile kuponu girip çıkış yapıyorum. neti kapatıp çerezleri siliyorum.
Eğer 1 saatten daha kısa zamanda kupon girmem gerekiyorsa evdeki 2. pc yi kullanıyorum. Olmadı işyerinden giriyorum. Çünkü tıklama ücreti 1 ytl verdiğimden çabuk bitiyor kuponlar.

Sadece 1 kere 15 dk arayla kupon girdiğimde kuponum patladı. onun haricinde 132 civarı kuponu sorunsuz kullandım.

Sevgiler

culpable

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
calisko' Alıntı:
2 site var ama biri diğerine yonlenmiş durumda sırayla ikisinede açıyorum hesap. Aynı anda ikisine birden reklam vermiyorum ozaman çalışmıyor.
ikiside ayri domain degilmi calisir sorusuzca
hatta ayni domain icin bile 1000lerce hesap acip kullanabilirsin
sadece gorunur URl kisimlarini farkli yap hepsi ayni anda yayinlanir

D

duyurbeni.com

Misafir
sertac82' Alıntı:
yonver.com veya yonlendir.com dan her kupon için 1 isim alıp isimleri siteme yönlendiriyorum.
1 saatlik aralarla hiçbir google software i barındırmayan pc ve opera browser ile kuponu girip çıkış yapıyorum. neti kapatıp çerezleri siliyorum.
Eğer 1 saatten daha kısa zamanda kupon girmem gerekiyorsa evdeki 2. pc yi kullanıyorum. Olmadı işyerinden giriyorum. Çünkü tıklama ücreti 1 ytl verdiğimden çabuk bitiyor kuponlar.

Sadece 1 kere 15 dk arayla kupon girdiğimde kuponum patladı. onun haricinde 132 civarı kuponu sorunsuz kullandım.

Sevgiler

farklı userlardan yap aynı hesap

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

seo ajansı , sosyal medya yönetimi