İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Reklam

J

jardeL

Misafir
Selam webmaster arkadaşlar. Web sitem http://www.emanyak.net şu anda günlük ortalama 156 tekil - 958 Çoğul hit almaktayım. Şu durumumuzda henüz bir sunucu açmadık fakat bize sponsor olan bir firma ile Ultima Online oyun sunucumuzu bu hafta içerisinde yeniden hizmete sokucağız. Daha öncesinde sunucumuz günlük ortalama 96 player almaktaydı. Fakat 2. bir shard ile birleşme sonucu bu rakamın ortalama 150 oyuncuya çıkmasını bekliyoruz.
Ayrıca oyun sunucumuz ile eski ziyaretçi hitimizede kavuşacağız. Bu topici açmamın sebebi sunucumuzun ve diğer oyunlardaki sunucularımızın açılması için reklam alabilmek.
Sitemde 468x60 Pixel ve 114x141 Pixel banner yerleri bulunmaktadır.Her iki yerdede gosterim sınırlı reklam verebilirsiniz. Reklam desteğine çok ihtiyacımız olduğu için fiyatlarımızı ucuz tutuyoruz.

- 468x60 > 1000 Gösterim Fiyatı 3.000.000 TL
- 114x141 > 1000 Gösterim Fiyatı 2.000.000 TL , dayanarak;

En az 5000 gösterim satın alabilirsiniz. Ayrıca;

- (468x60) Aylık Sabit;

Günde en fazla 200 Gösterim alma şartı ile ayda: 20.000.000 TL
Sınırsız gösterim alma şartı ile ayda sabit: 40.000.000 TL

- (114x141) Aylık Sabit;

Günde en fazla 200 Gösterim alma şartı ile ayda: 15.000.000 TL
Sınırsız gösterim alma şartı ile ayda sabit: 30.000.000 TL

- Pop-Up

Pop-up banner reklamı sitenin her hit alışında sadece ana sayfada açılır. Ayda 50.000.000 TL

Sormak istediğiniz soruları bu topic altında sorabilirsiniz veya online ulaşarak sorabilirsiniz.

-- Online Destek --

Msn-1: [email protected]
Msn-2: [email protected]

dazlakcom

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
selam,
kişisel yorum yapıyorum genel değlil ban gore fiyatların pahalı o yuzde n reklam alman bıraz zor gi,b bence az fiyatla dah çok reklam tercihi semelısın, hitin arttığı zamanda daha uygun fiyatlara gecersın yanı surumden kazan derım ben

L

LiL_CaT

Misafir
Jardel Bende Ultima Oyuncusuyum bende maddi yardım yapamıyabilirim ama yardımım dokunabilir

J

jardeL

Misafir
önerileriniz üzere fiyatları düşürdüm. Bu fiyatlar hakkındada yorumları alırsam sevineceğim.Daha fazla düşür demeyin iflas ederim :p

Z

zeynelkoc

Misafir
86 hit için reklam alabileceğini sanmıyorum

günlük 86 hitin varsa nasıl reklamverene ziyaretçi yollamayı düşünüyorsun ??

6000 hiti olan siteler 40.000.000 TL ye reklam alıyor ve günlük 400 ün üzerinde ziyaretçi yolluyor
ben 20.000.000 TL senin siteye yatıracağıma iki katını verip hitimi fırlatırım.

yine de alacak olabilr beni ilgilendirmez bu benim görüşümdür.

saygılar

P

piskedi

Misafir
Koç..Adam öyle demiyor

Koç,
Adam öyle demiyor, şu anda 86 hit alıyorum ama ileride şunları şunları yapacağım, hitim yükselecek diyor..Ömür billah 86 hitle devam edip bir de reklam almaya çalışacağım demiyor. Jardel'cim: kusuruna bakma Elazığlı o, ne yapsın, bu kadar oluyor işte..

Hem bi dakka!
Senin sitende işe yaramaz bilgiler var diye bana laf etmişsin (ki site benim değil, bir arkadaşımındır) de senin sitende ne var KOÇ? Site bile değil değil, tek sayfa var, onda da bilmem kimin katkısıyla toplasan 100 tane parça ya var ya yok!!

Ya tenezzül ettim de baktım deminden gülmekten patladım, o ne dilenci şeyi gibi:) Git ya çıkma karşıma bi daha alay ettirme kendinle, o linki de sil bırak bu işleri sana göre değil..Darı ek ne biliyim arpa ek:)

J

jardeL

Misafir
06 Ağustos 2004 - 13 Ağustos 2004
emanyak.net ziyaretçi oranı

Günlük Tekil ortalama: 117
Günlük Çoğul ortalama: 943
--
Ki daha sitede doğru düzgün bişey yok. Ayrıca ultima serverımızda bugun yarın hizmete giricek. Ayrıca download sayfamızın yapımı biticek ve tum gerekli dosyalar konulacak.

Z

zeynelkoc

Misafir
bende zaten şu an için veren olmaz dedim

ileride hitin artar o zaman elbet verecek olan çıkar

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.