İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Reklamajans

CANIBEYAZ

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar REKLAMAJANS.NET ile ilgili bilgisi olan var mı acaba?

G

guajira

Misafir
Valla ben yaramaz diyorum ama forumun tepesinde reklamı çıkıyor. Kararı sen ver.

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
reklam verirse tepede duru solda da sagdaa yani iyinet.com sanmıyorum o partnerliğe katılsın gelen hiti takip etmek için partnet id link verdirmiş iyinet.com forumunda baya webmaster oldugu için bu webmasterlerı cekmek için en iyi yöntem derim yani webmasterlerın bol oldugu siteye reklam vermek P: yani

iyinet

Root
Admin
Hosting Firması
Reaction score
73
Permission' Alıntı:
reklam verirse tepede duru solda da sagdaa yani iyinet.com sanmıyorum o partnerliğe katılsın gelen hiti takip etmek için partnet id link verdirmiş iyinet.com forumunda baya webmaster oldugu için bu webmasterlerı cekmek için en iyi yöntem derim yani webmasterlerın bol oldugu siteye reklam vermek P: yani

Reklam almadik, Permission senin yaptigin bilmeden ama biliyormus gibi yapilmis bir aciklama.

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
yani ben biliyorum demedim yani kendi düşüncem buu fikrifmi söyledim arkadaaş idda etmedim farklı bişi ise o zmana sen arkadaşa cevap yaz admin.. ben tahminimi yazdım..

M

M@l@tyasporlu

Misafir
bence iyinetadmin boşa kürek çekmez para kazanmazsa oraya koymaz demekki bişeyler var...

B

By-e

Misafir
Arkadaşlar bu site ne karşılığı para veriyor pek anlamadım. Gönderdiğimiz tık başınamı üye başınamı. ref den üye olacak webmaster başınamı ?

MP3Kaydet.COM

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
tık başına 0.025 euro veriyor. milleti üye yaparsan da sanırım onlardan komisyon alıyorsun ama bunu yapmadığım için emin diilim

B

By-e

Misafir
dünden beri bakiye "0" diyor ama bu nasıl tık saymak. Benmi acaba yanlış yaptım..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.