İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

ReklamAjans'tan odeme alan var mi?

KerneL32

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ReklamAjans'in bir cok yerde reklamini gormekteyim bu affiliate sisteminden para alan var mi ?

dazlakcom

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
1 yenı çıktı
2 - 20.000 gosterım yapıp 7 tık verıyorum bı cmbazlık var çözemedım 20 bın gosterıem ıngılıce banner e bıle 20 tık yolluyorken...
oel duruo 3 euro kazanmışımklık başına 0.02 cent verıyor galıba alan oldnuda sanmıyorum

sanalcafe

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
bu forumda bi kişi almıştı
muzikhane.com sahibi galiba tam hatırlamıyorm
neden eski postları araştırmadan hep başlık açıyosunuz?

KerneL32

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Can sikintisi @sanalcafe ne kadar cok konu acarsak o kadar cok para veriyorlarmis o yuzde ... Gecmis konular gecmiste kaldi onun uzerine odeme alan oldumu bunu soruyoruz zaten ...

R

REdBuLL

Misafir
AÇıKCaSı Ben ödeyecekLerine inanmıyorum.
Ne kazanıyorlarki ne versinler.
bence ıonunda foyası çıkar yakında meydana.

T

tomys

Misafir
Vallahi , benim içerde 38euro kaldı , ilk başlar üye olmuştum , moneybookers ödeme yapıyoruz dediler parayı isteyince , tamam dedim almanya'dan bir tanıdıktan moneybookers hesabı buldum , onu yolladım , bu sefer Ödemeleri Temmuz da yapıcaz dediler , bari dedim içerde bir link vardı , kazandığın parayı , reklama dönüştür diye , onu ayarliyim dedim , bu seferde o seçenecek kaldırıldı dediler ,
Yani üstüne bir bardak su içtim :D

VazgectimSenden

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
çok ilginç wallahi ben ödeme istedim mailleirme yanıtta aldım paramda yattı tamı tamına.. :/ alamayan arkadaşlara hem üzüldüm hem hayret ettim.. hem para garanti bankası hesabıma yattı..

VazgectimSenden

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hahha :)
yahu 99 dan beri netteyim VazgectimSenden dürüstlük markası olmuş :) bir kişi hakkımda kötü yazı yazmaz ki yazamaz.. inanmıyorum ha :) kimi neye inandırıcam veya benim bu firma ile ne gibi bağlantım olabilir..

wasGer

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
VazgectimSenden' Alıntı:
hahha :)
yahu 99 dan beri netteyim VazgectimSenden dürüstlük markası olmuş :) bir kişi hakkımda kötü yazı yazmaz ki yazamaz.. inanmıyorum ha :) kimi neye inandırıcam veya benim bu firma ile ne gibi bağlantım olabilir..

whois vazgectimsenden.com
Created: 10-aug-2003

hmm 2 yıl olmadı.
şimdi mesajların ne kadar 'güvenilir' olabileceğini herkes yeniden düşünsün, derim ve dedim :p

KerneL32

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sozume kimse kirilmasin ama cevap yazan arkadaslari bu konuda elestirmeyin lutfen. Aranizda PM atarak iddalarinizi halledin. Ben soruma cevap almak istiyorum. 2 kisi aldigini 2 kisi alamadigini soyluyor. Alanlar bu konuda cevap yazarsa memnun olurum.

Iyi calismalar

VazgectimSenden

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Kernel32 öteki arkadaş boşuna alamadım demez.. ama şmdi benimde aklım karıştı ben aldım 25.02 euro idi sanırım 40 milyon para yattı.. yatıran firma : EYUP YUCELI REKLAM diye geçiyo..

Bu arada dayanamayacağımda öteki arkadaşın düşüncesine göre ReklamAjans ile ortak çalışıyom.. Ama hç kendime hit yöneltmiyom ha? Aklını seveyim senin..

Şimdi benim yine içime kurt düştü yahu :/ click oranlarını inanılmaz düşürdüler. 15 günde toplanan para nerdeyse 3 ayda toplanacak :/ acaba bu sefer mi yatırmayacaklar ki..

cReSPo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
reklamajans bankaya ödeme yapmıyor bildfigim kadarıyla.

ZeuQma

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar lütfen birbirimizle uğraşmayalım, amaç birilerinin yalan söylemesi değil, çoğunluğun neler söylediği, 500 kişi birşey için iyi derse o zaman yapacak birşey yoktur yanlışmıyım sizce?

Kişilerin karakterleri de kişilerin kendilerini ilgilendirir, herkes kendi çapında kişilerle ilgili araştırma yapabilecek kadar zeki olmak zorunda, webmaster olmak sadece tasarım degildir, mümkün olduğunca çok ayrıntıyı yakalamaktır bence..

ReklamAjans konusuna gelince bende araştırıyorum ama iyi veya kötü herhangi bir sonuç elde edemedim, ama er/geç kokusu çıkar köyü veya iyi..

KerneL32

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
@ZeuQma ilgin icin tesekkur ederim. ve kibarligin icin. Arkadaslar tartismalarinizi ozel mesaj ile surdurebilirsiniz.

Aranizda baska alan ve/veya alamayan varsa belirtirse sevinirim kimse ispatlamak ve kanitlamak zorunda degil. Alamayan insan aldim demez zaten. Alan insan da ortak calistigi icin demez. Ortak calisan kisi zaten bir sekilde kendini belli eder diye dusunuyorum.

Iyi calismalar...

VazgectimSenden

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
wasGer' Alıntı:
99'dan beri varsan sitemynet.com ( Creation Date: 18-oct-2000 ) kurulmadan almışsın subdomaini, maşallah. akıllım benim :p

sanırım biraz fazla atıyosun, elbette biri havanı indirecek. bana nasip oldu.

Millete b-- atmaya çalışan insanlara söleyecek lafım yok ben kendi yolumda başarıdan başarıya ilerliyorum :) Adım yeter :)

KerneL32

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
@vazgectimsenden umarim daha basarili olursun ama su reklamajans 'i halletsek diyorum hani :)

S

Simpson

Misafir
dazlakcom' Alıntı:
1 yenı çıktı
2 - 20.000 gosterım yapıp 7 tık verıyorum bı cmbazlık var çözemedım 20 bın gosterıem ıngılıce banner e bıle 20 tık yolluyorken...
oel duruo 3 euro kazanmışımklık başına 0.02 cent verıyor galıba alan oldnuda sanmıyorum

anlaşmayı okumuşsan reklam bannerinin gösterimine veriyorlar yani boş boşuna adamın bannerini yayınlarsan sözleşmede yazdıgı gibi para verilmiyor bendede vardı kaldırdım tık başına 1 cent ya bırak allah aşkına günde 100 kişi tıklıycakta ben 1 euro kazancam ayda 30 euro kaldırdım mail gelmiş bende yazdım ne diyorsun abicim sen neden bahsediyorsun daha bir tane reklam almamışsın konuşuyorsun dedim

adamın gönderdigi mesajda bu aha buyrun

From : Hasan Güray Özüyer <[email protected]>
Sent : Sunday, May 22, 2005 3:00 PM
To : "'tahir tasdögen'" <[email protected]>
Subject : RE: Birlikten güç doğar

| | | Inbox

Almalarin bir ata sözü vardir Gut ding braucht weile dir

(Her iyi isin süreci biraz uzundur diye)

Bize ilk bastan beri 30.07.2005 diyoruz bu sözümüzü yerine getirebilmek icin
gece gündüz calisiyoruz

Saygilarimla
REKLAMAJANS.NET
Inh. Hasan Güray Özüyer
www.reklamajans.net

-----Original Message-----
From: simpson [mailto:[email protected]]
Sent: Sunday, May 22, 2005 12:11 PM
To: [email protected]
Subject: RE: Birlikten güç doğar

abicim ne gücü ya ne diyorsunuz nedense
sizin proje bir işleme girmedi gitti

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.