İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

REKLAMALAN.COM Reklamcılık Hizmetleri

daniel1336

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Katılım
27 Ağustos 2010
Mesajlar
3,114
Reaction score
100
Konum
Kocaeli
Bilginize!

Bugün mail adresime gelen bir maili sizlerle paylaşayım, bende reklam alan reklamlarını fazla mahrem olduğu için kullanmaktan vazgeçmiştim. sitelere tavsiye ederim, normal siteye pek gitmez ;)




Merhaba Reklamaalan kullanıcıları;

Son zamanlarda yaşanan ödeme gecikmesinin sebebi;

Firmamız hakkında Kartal Cumhuriyet Başsavcılığı'na yapılan bir başvuru sonucu İstanbul Mali Suçlar Mücadele Şube Müdürlüğü tarafından firma hesaplarının inceleme altına alınması neticesinde gecikmeler yaşanmıştır.İlgili başvuruda firmamızın, reklam yayıncıları hakkında yasal olmayan haksız kazanç elde ettikleri ve bunun yanı sıra toplum ahlakına aykırı uygun-değilgrafik yayınların kullanılarak hiçbir kısıtlama olmadan 18 yaş altı kullanıcılarında erişimine imkan sağladığı belirtilmiş olup ilgili şikayet başvurusunda reklamalan firmasınında bu yayınlardan aracılık hizmeti olarak yüksek kazançlar elde ettiği konusunda şikayet konusu yapılmıştır.
Söz konusu şikayet dilekçesine ve adli takibe istinaden ilgili birimlerin tarafımızdan istemiş olduğu yasal evrakların teslimi ve takibi konusunda firma olarak değerli reklamalan kullanıcıları ile ilgili herhangi bir sıkıntı yaşanmaması için gerekli çalışmaların yapıldığını belirterek yaşanan bu gecikmelerden dolayı özür diler,soruşturma neticesinde ilgili ödemelerin yapılacağını belirtiriz.

Not : Yayıncılar ile ilgili bilgilerin tamamen gizli kalacağını taahhüt ederiz.

Geniş bilgi için İrtibat Abdurrahman KARAHAN 0 555 802 29 09


This Mail Send From NANOSMTP TEST SERVERS
 
Moderatör tarafında düzenlendi:

eshk0

0
İyinet Üyesi
Katılım
15 Ağustos 2010
Mesajlar
17
Reaction score
0
softreklam benzeri baska pop up siteleri yokmu?
 

ribelle

0
İyinet Üyesi
Katılım
21 Şubat 2013
Mesajlar
2
Reaction score
0
Bu konuda reklamalan çalışanı olarak görünen isimlerimizin kaldırılmasını rica ediyoruz.Firma ile hiçbir alakamız olmamasına rağmen o sitede çalışıyormuş gibi gösterilmekteyiz. Şuan o site aktif olmasada google aramalrında isimlerimizn o siteyle alınmasından rakatsızlık duymaktayız. Firma çalışanları kısmındaki isimlerimizi konudan silebilirseniz çok sevinirim.
Teşekkürler
 

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

seo ajansı , sosyal medya yönetimi
Üst