İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

reklamamca hakkında

tetal

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
superonline uzantılı mail adresimi spam listesine nasıl eklediniz helal olsun. Bu mail hiçbir Türk sitesinde kayıtlı değildir tabii sizin ve bi kaç densizin sahip olduğu spam listesi hariç. hah bide utanmadan sitelerine nospam diye bi şey kurmuşlar. kendileri gibi yaptıkları işte şaibeli. bide spam yapıp altına reklamamca.*** diye utanmadan linklerinide ekliyorlar. kendi fikrimce spam yapanların alayı şerefsizdir. hepsi de Türk internetinin içine eden şerefsizlerdir. forum.iyi.net üyeleri ve ziyaretçileri lütfen böyle kişiliksiz insanlardan hizmet adı altında yasa dışı hizmet alıyorsanız bunu durdurun ve böyle insanlara kesinlikle itimas göstermeyin. bi de bunlar öyle yalancıki kendi sitelerine bile "sponsored by B*rw*b internet/ajansı" diye linkte ekliyorlar. bi insan kendi sitesine sponsor olabilir mi? olur tabii neden ? çünkü dünkü bebeler iş yapıyoruz internette diye dolaşıyor. keşke bu sitelerin sahibi karşımda olsaydıda şuı an aklımdan geçen küfürleri tektek yazabilseydim.
saygılarımla....

B

birweb

Misafir
Merhaba

Tüm yollanan linklerde " listeden çıkış " linkleri vardır. Lütfen size gelen mailde, aşağıdaki linke tıklayarak listeden çıkış yapınız.

Yayında olan web portallarımıza siz ve/veya 3.şahıslar tarafından eklenen mail adresinize Birweb internet in hazırladığı ve/veya sponsor olduğu - kurumsal hizmet verdiği web sitelerinin taıtım haberleri yollanmaktadır.

iyi çalışmalar

tetal

1
İyinet Üyesi
Reaction score
20
eğer yaptığınız iş bi şeye benzeseydi alttaki link bir web sayfasına çıkardı . ama sizde [email protected] diye bir şey çıkıyo bunun double optin liste kayıt olmayacağını nerden bilebilirim. hadi ben eklemedim diyelim o 3. şahsın işi gücü yok sizin sözde portallarınıza benim maili ekleyecek. o 3. şahıs sen olmayasın. yinede tebrik ederim tereyağı gibi üste çıkmadan suçunu inkar etmeden yaptığın pisliği onaylamışsın ya helal olsun EMRAH GÜNEŞ...

baldor

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
o çıkış linkleri çalışmıyor ki, hem çalışıyor olsaydı mailin altında ne işi var???

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.