İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Alış reklaMax | Mobil Reklam | eCPM Sabit 1.50$ | Üye Olana 1$ Bonus!

mertcanoral

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhabalar,

Size Türkiye'de ilk olan reklam sistemimizden bahsetmek istiyorum.

ÖNEMLİ NOT: SADECE ANDROİD VE IOS UYGULAMALARI İÇİNDİR!

Öncelikle bu sistemi kurmaya nasıl karar verdim ve ekibi nasıl toparladım?

Uzun zamandır Android geliştiriciliği yapıyor ve reklamlar üzerinden güzel meblalar kazanıyordum. Ancak çalıştığım reklam şirketi hesabımı birden kapattı ve içeride biriken bakiyemi dahi vermedi. Yabancı firma olduğundan ulaşmam da güçleşti ve tabir-i caizse paramın üstüne yattılar. 2 kişi toparlanıp, ekip kurup bu işi Türkiye'de ilk olarak üstlenmeye karar verdik.

Türkiye'de onlarca mobil reklam sitesi var. Sizinki nasıl Türkiye'de ilk?
Mobil uygulamalara reklam veriyor gözüken hiçbir sistem şuanda aktif değildir. Bu sebeple Türkiye'de ilkiz.

eCPM nedir?
1000 gösterime verilen ücrettir. Mobil uygulama reklamları kullananlar bilir ki eCPM bazı günler düşük bazı günler yüksek gelir. Bizde ise hep sabit. Böylelikle kazancınızı kendiniz de hesaplayabilirsiniz.

Reklamlarınızda +18 içerik var mı?
Hayır, yok. İçiniz rahat bir şekilde reklamlarımızı ekleyebilirsiniz.

Üye olan herkese mi bonus var?
Evet, üye olan herkese 1$ bonus veriyoruz.

Ödeme alt limiti nedir?
Ödeme alt limiti yoktur. İstediğiniz zaman ödeme talebinde bulunabilirsiniz. (Kazandığınız bonusları talep edebilmeniz için hesabınızda en az 10$ olmalıdır.)

Ödemeler ne sıklıkla yapılır?
Ödemelerimizi her hafta cuma günü yapıyoruz. Paypal'a yapılacak ödemeler önce gönderilir.

Kesinti yapılıyor mu?
Kesinti yapılmamakta, kazancınızın %100'ünü alabilmektesiniz.

Ana Sayfa için: BURAYA TIKLAYINIZ!
Üye olmak için: BURAYA TIKLAYINIZ!

Denemekten zarar gelmez, denedikçe memnun kalacaksınız.

ÖNEMLİ NOT: SADECE ANDROİD VE IOS UYGULAMALARI İÇİNDİR!

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.