İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Reklamlar

M

maiL

Misafir
En beğendiğiniz televizyon reklamı hangisi?

ben yeni reklam estore.com.tr nin reklamına bayıldım.
adam döner kesiyo kılıç kalkanla birisi geliyo filan. adamın elinde döner bıçağı var oda çekiyo kılıcını. çok hoş bir reklam :p

tiva

0
İyinet Üyesi
Reaction score
5
Yakın zamanda en beğendiğim reklam

Markette çocuklu iki anne karşılaşıyor. Böyle durumlarda anneler birbirlerinin çocuklarını mıncıklar ya, bizim reklamda tam tersi oluyor. Afacan kız, oğlanın annesinin yanaklarına yapışıp,
"Ay ne şeker. Kaç yaşında bu?" diyor. Afacan oğlan "Bu ay 32'sine girecek" diye yanıtlıyor.
Kız devam ediyor: "Ay, ben seni alıp bize götüreyim mi? Sosis filan da yaparım!.."
Sonra işi iyice abartıp, dudaklarını şişire şişire anneyi mıncıklamaya devam ediyor:
"Yerim seni ben, yerim, yerim!.."

(alıntı)

http://www.youtube.com/watch?v=JIRt91LJeAY

cakirx

0
İyinet Üyesi
Reaction score
8
akbank reklamı baya dikkatimi çekmişti son günlerde reklamdaki şarkı dilime dolandı gitmiyor.

rari rari rir rara rir rara rir rara böle bişey işte :p

Sinyor

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
bi ara biri bana anlatsın programında görmüştüm ufak cocuk babasının arabasını kaçırıyor kız ile birlikte denize gidiyordu :)

Senol

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
4
pınar sosis reklamı cidden cok süpermiş :p

Neb

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Abi "Access Kızı" ile "Özgü Namal" bu aralar tek favorim.. Ölüyorum hatuna ya! :( :)

Bu hikaye bitmez..

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.